keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Rumasta lastenhuoneesta kuoriutui...

Lastenhuone on käynyt nyt sellaisen muutoksen läpi, että on korkea aika vilauttaa tuloksia myös teille! Muistatteko, kun esittelin Olivian huoneen ensimmäisen kerran? Se oli aivan kamala. Vieläkin hävettää, vaikka toisaalta - mitä häpeämistä siinä on, että talossamme ei edelleenkään ole tehty sisäremppaa, seinissä on 80-luvun tapetit ja kalusteet eivät ole vimpan päälle? Kaikki aikanaan! 


Tästähän se kaikki lähti. Sekatavarahuone, jossa Olivia nukkui. Lelut sijaitsivat siihen aikaan alakerrassa. Koin suurta onnistumisen tunnetta, kun tuunasin huoneen tähän kuntoon:


Vihdoin huone alkoi näyttämän lapsen huoneelta. 90% leluista siirrettiin olohuoneesta pois ja lattialla oli jopa tilaa leikkiä! Tässä kunnossa huone ehti olemaan maaliskuusta syyskuuhun. Ja nyt on aika paljastaa miltä täällä näyttää! TADAA:


Mieheni maalasi seinät valkoisiksi jo huhtikuussa. Toukokuussa hankimme Ikeasta matot, kirjoituspöydän ja tuolin. Ja viimeisin hankinta olikin kerrossänky, jonka tilasin vekenkaluste.fi verkkokaupasta. Saimme sängystä, patjoista ja turvalaidasta ns. blogialennusta ja tulen esittelemään sängyn vielä kuukauden sisällä paremmin. Kyseessä on Liisa pieni kerrossänky ja se on kooltaan oikein passeli meille, vaikkakin poran ja vasaran kanssa jouduin heilumaan! Mutta siitä lisää myöhemmin, nyt ihaillaan uutta huonetta.Olivia on AIVAN innoissaan kerrossängystä ja nukkuu jo omassa yläpedissään. Hän ei myöskään malttaisi odottaa, että Alex siirtyy alasänkyyn. Tämän piti tapahtua jo eilen, mutta Alexin flunssan takia en ole vielä raaskinut luopua hänestä. Ollaanhan me nukuttu jo vuos ja kaks kuukautta yhdessä <3. Enkä oikeastaan tiedä milloin raaskin.

Miltäs nyt näyttää? Huoneestahan puuttuu nyt vaatekaappi, koska tosiaan otin porakoneen käteeni ja purin osittain seinään rakennetun kaapin sängyn tieltä. Lipasto toimii nyt väliaikaisena ratkaisuna ja osittain myös minun vaatekaappi Olivian mekkoja varten. Mutta pitkään tälläinen ratkaisu ei toimi, joten täytyy varmankin suunnata taas Ikeaan. Siellä muistan nähneeni meille sopivanmittaisen kaapin. Mutta se huone.. huhuh mikä muutos.


Kerrossängystä, patjoista ja turvalaidasta saatu alennusta, www.vekenkaluste.fi
Ikkunanlaudalla KG Design pöllö säästölipas saatu MaxPlay.fi.

Karina4 kommenttia:

 1. Wau! On kyllä merkittävä muutos ja näyttää nyt tosi kivalta! :)
  Taisinkin nähdä instassa vilauksen kerrossängystänne ja näytin heti miehelle että meillekin hommataan samanlainen sitten kun sen aika on. Vielä ei tosin ole kiirettä kun vauva on vielä niin pieni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ois lattiassa tekemistä, vihaan näitä korkkiruuvilattioita, mutta onneks nuo matot vähän peittää :D

   Sänky on ihana <3

   Poista
 2. On kyllä hieno huone nyt! Olette saanneet paljon aikaiseksi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)