perjantai 2. joulukuuta 2016

Sponsored video: Norwegian reward.

Matkustamisesta kirjoittaminen matkoilla ollessa tuntuu tällä hetkellä hyvinkin luontevalta, joten saadessani yhteistyötarjouksen sponsoroidun videon julkaisuun liittyen matkustamiseen, otin sen ilomielin vastaan. 

Olen matkustellut viimeisen 10 vuoden aikana suhteellisen paljon, tai no sanotaan rehellisesti - aika paljon. Olen istunut niin Finnairin, Thai Airwaysin, Etihad Airwaysin kuin myös Norwegianin lennoilla ja tämä postaus sekä video liittyvätkin juuri viimeiseen.

Norwegian on lanseeranut oman kanta-asiakasohjelman, jossa voit ansaita Cash Point- pisteitä aina kun lennät, yövyt hotellissa tai ajat vuokra-autoa.  Pisteitä voi sitten käyttää osana maksua lentolippuihin, ylimääräisiin matkatavaroihin, paikkavaraukseen, peruutusvakuutukseen tai varausmuutoksiin.Itselleni tästäkin voi olla hyötyä jo esimerkiksi ensi kesänä, kun lennän Jenkkeihin. Mitään lippujahan en ole vielä varannut, muutaman hotellin kylläkin. Aikataulu on siis lyöty lukkoon ja reittikin aika selvä, mutta lentoliput vielä puuttuu. Norwegianilla pääsee myös New Yorkiin, joka on meidän ensimmäinen pysähdyspaikka, joten tulen varmasti vertaamaan lippujen hintaa myös tämän lentoyhtiön hintoihin.

Norwegian reward ohjelmaan rekisteröityminen on todella nopeaa ja helppoa. Mutta, kyseessä on kuitenkin luottokortti, jota voit käyttää maksamiseen ja pisteiden lunastamiseen, joten käyttöehdot on hyvä lukea ennen kortin tilaamista! Kortti kerää cash pisteitä aina, kun sillä maksetaan ja lisäksi saat ilmaisen matkavakuutuksen sekä peruutussuojan, kun maksat Norwegian matkasi juuri tällä kortilla.

Vaikka itse en ole luottokorttien ystävä, koska en tykkää ostaa velaksi millään tapaa, niin valitettavasti totuus on se, että varsinkin ulkomailla on hyvä omistaa luottokortti. Käsittääkseni esimerkiksi Jenkeissä pitää maksaa autonvuokraus nimenomaan luottokortilla, jota minulla ei kylläkään vielä ole. Norwegian kortissa on jopa 45 päivän koroton maksuaika. Esim. Maksulykkäyksen yhteydessä vuotoinen korko 21,92%, 1500 eur/12kk yhteensä 1668 eur.

Olen matkustanut Norwegianin koneella Lontooseen ja siitä lennosta minulla ei ole mitään huonoa sanottavaa. Palvelu oli ystävällistä, lento sujui hyvin ja ystävälliset siivojat olivat ottaneet koneeseen unohdetun iPadinkin talteen. 

Mistäs sen tietää, vaikka itsekin haen jossain vaiheessa tätä korttia, itselleni tämä oli ihan uus tieto, joten paljon matkustavien kannattaa ainakin tutustua tähän! :)

Meillä menee täällä Thaimaassa todella kivasti. Ystäväpariskunta saapui tänään Pattayalle, joten edessä on thai-illallinen, johon kokkaan perinteistä Tom Yam Kung katkarapukeittoa. Huomenna mennään porukalla katsomaan hieman nähtävyyksiä ja illasta Hiltonin Edge ravintolaan syömään. Löysin muuten tosi kivan kahvilan, jossa on hyvä netti, joten ehkäpä minusta kuuluukin taas pian! Ciao!

Yhteistyössä Norwegian Reward kanssa.

Karina.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)