sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Lastenkenkiä edullisesti!

Vierailin pitkästä aikaa Lekmerin* sivuilla, ajatuksena katsella Olivialle välikausivaatteita. Hän toivoi kaksiosaista settiä tällä kertaa ja sellaiset Kulingilta (takki* ja kuorihousut*) löytyivätkin. Tilaus ei jäänyt kuitenkaan siihen, sillä bongasin edullisia kenkiä, joista ajattelin nyt vinkata teillekin! Kokoja on näissä hajannaisesti jäljellä, mutta toivottavasti löytyy jokaiselle jotain sopivaa, tässäpä minun kuumat vinkit :)Pinkit* ja liilat* Crocs sandaalit.Kavatin perusmustat ballerinat* ois ollu nappiostos meille, harmi että vain kokoa 35 on enää jäljellä.


Sama juttu näissä Kavatin sandaaleissa*, ois ollu ihan Alexille, mutta kokoja enää 33 jäljellä.Tästä nopeimmille, koko 34* enää jäljellä, puoleen hintaan Converset!


Tyyllikkäälle neidille nilkkurit*, koot 27 ja 29.Näitä Reiman saappaita* on jäljellä enää kokoa 33 :/ ois kelvannut Alexille!Ensi T A L V E E N:Nämä Mini a Ture talvikengät* tilasin Boulder Creme värisenä Olivialle,


ja mustina * Alexille.

Muita hyvässä alessa olevia talvikenkiä:


SPROX mustat talvikengät* - ei oo hinnalla pilattuja, jos koko natsaa!

UGG Bailey Bow* saappaat, -50%, koot 30 ja 32.


Ja paljon, paljon muuta. Tekisi mieli linkittää vielä monia muita, mutta ehkä teidän kannatta käydä itse tsekkaamassa niin löytyy oikean kootkin :)

Karina

*mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)