lauantai 17. kesäkuuta 2017

Kesäpäivä, vihdoin!

Näyttää siltä, että kesä on vihdoin alkanut! Ihanaa! Kesäisen vapaapäivän kunniaksi(sekä sen takia, että Olivian 4v. kuvat ovat olleen maaliskuusta lähtien ottamatta) käytiin lasten kanssa tänään eräällä pellolla kuvaamassa. Kauaa ei kuvaussessio kestänyt, mutta kyllä sieltä muutama ihana kuva tuli. Onneksi kesäisin on yleensä enemmän valoa ja inspiraatiota kuvata ja kaikki on vielä edessä!


Viime kuukausi meni taas siivillä ohi enkä ole enää jaksanut ottaa blogista stressiä. Ikävä toki edelleen on, mutta kun mietin jälkikäteen omaa ajankäyttöäni niin useimmiten kirjoittaminen on jäänyt vaan toiselle sijalle. Ehkä vielä joskus aktiivisemmin.

Täytin viime kuussa 30 vuotta ja synttäreitä juhlittiin pienellä ystäväporukalla meillä kotona kotibileet teemalla. Grillattiin, pelattiin mölkkyä, lämmitettiin palju ja seurusteltiin pitkälle yöhön saakka. Itse menin nukkumaan lähempänä puolta viittä aamulla, mies tuli vasta sen jälkeen. Seuraava aamu alkoi jo klo 10, kun vanhempani toivat lapset kotiin ja lähdettiin porukalla Olivian balettinäytökseen. Näytös oli ihana ja toivon, että Olivia jatkaa balettiharrastustaan myös ensi kaudella!


Esityksessä oli "Tuhkimo" ja Olivian ryhmän tytöt olivat kaikki hiiriä <3

Mukavaa viikonloppua, täällä näyttää aurinko karanneen hetkessä tummien pilvien taakse, täytyypä juosta hakemaan viltit pihalta, jos kohta sataa kunnolla!

Ps. Jenkkimatkaan enää 9 päivää!!!

Karina1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)