sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Buzzador: Testissä LEGO DUPLO My First Carousel.

Olen ollut jo vuosia Buzzador ja saanut olla mukana monissa mielenkiintoisissa kampanjoissa. Viimeisimpänä päästiin lasten kanssa LEGO DUPLO My First Carousel kamppikseen ja näin ennestään jo iso DUPLO kokoelmamme sai mukavaa lisäpiristystä.
 
Jos Buzzador toiminta ei ole ennestään tuttu, niin lyhyesti kerrottuna: Buzzadorina pääset kokeilemaan uusia tuotteita, palveluita useimmiten ilmaiseksi (mukana myös maksullisia, mutta selvästikin edullisia kampanjoita). Uudesta kamppiksesta tulee kutsu sähköpostiin, josta pääset ilmoittamaan halukkuutesi osallistua siihen, sitten menee pari viikkoa ja sähköpostiin kilahtaa vastausviesti: pääsitkö vai et. Ite tykkään siitä, että myös "Harmi, et päässy mukaan" viestit laitetaan, sillä silloin ei tartte jää miettimään ja odottamaan, miten kävi.
 
Päästyäsi kampanjaan mukaan, kirjoitat siitä mielipiteesi/täytät raportin yms. On yleensä kamppiskohtiasta, mitä siinä tehdään. Esimerkiksi tässä DUPLO kamppiksessa on valokuvauskisa, 10 luovinta kuvaa saavat palkinnoksi 73 euron arvoisen DUPLO setin. Olisi aika mieluisa joulupaketti tänne suuntaan! :)
Meillä leikitään LEGOilla ja juurikin DUPLOilla melkein joka päivä. Pieniä "legoihmisiä" on kerääntynyt iso joukko ja he ovatkin jonottamassa kuvassa karuselliin. Itse My First Carousel settiin kuuluu karusellin lisäksi 2 lasta, puu, koristeet ja lintu. Kuvassa näkyvä jäätelökioski, pöytä ja tuolit  sekä kamerat olivat meillä jo ennestään. Karuselli pyörii, kun sitä ylhäältä pyörittää! Instassa voi katsoa pienen Boomerang pätkän, Chard_87 löytyy tili!


 
Täällä menee sunnuntai rentoillen. Tällä hetkellä lapset muovailevat, uuni on tulilla ja kahvi odottaa juojaansa. Mukavaa sunnuntaipäivää sinnekin!
 
 
LEGO DUPLO My First Carousel setti saatu Buzzadorin kautta.  Postaus ei ole maksettu eikä kuulu "diiliin", sillä Buzzadorina voit toimia vaikket kirjoittasikaan blogia. :)
 
#duplobuzz #legoduplo #buzzador

PSST!!!! Aiotko laittaa LEGO paketteja pukinkonttiin? Lekmeriltä löydät ison valikoiman LEGOja alenettuun hintaan! (Mainoslinkki).
 
 
KarinaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)