sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Lasten joululahjat!

Unohditko käyttää perjantaina Black Fridayn tarjouksia joululahjahankinnoissa hyväksi? Ei hätää, monet verkkokaupat, mm. Lekmer* tarjoavat hyvät alennukset läpi viikonlopun ja kenties huomenna kun on Cyber Monday vielä enemmän?
 
Mulla oli perjantaina aikaa kytätä tarjouksia, sillä lapset joutuivat jäämään Alexin sairastelun takia pois päiväkodista. Pistin tilauksia menemään niin Lekmerin, Jollyroomin, Verkkokaupan kuin myös Gigantin suuntaan ja nyt voinkin huokata helpotuksesta - lasten joululahjoja ei tarvitse miettiä enää yhtään. Eikä myöskään miehelle tai minulle, sillä tilasin meille uuden läppärin, Lenovo Yoga 720:sen, joka taittuu myös padiksi ja on kosketusnäytöllinen.
 
Lenovon Yoga kannettava tietokone oli alunperin ainut ostos, jonka olin suunnittelut hankkivani Black Fridayn alesta. Ja sen myös sain, 400 euroa halvemmalla! Sitten eksyin kuitenkin yllämainituille sivuille ja kliklikklik, myös joululahjat löytyivät. Osa sellaisia, jotka Olivia oli Suuresta Lelukirjasta ympyröinyt ja osa ihan minun mielestäni hyviä lahjoja.
 
Lekmeriltä tilasin Olivialle hänen toivomansa Dolphin Magic Barbien*
 
 
Play Doh muovailuvahoja* (yhteiskäyttöön molemmille) sekä Brion junaratakiskoja*, yhteiseksi lahjaksi nekin.
 
Alexille löytyi kiva puinen poliisisetti. Tykkään puisista leluista tosi paljon, ne ovat ensinnäkin ekologisempia, mutta myös huomattavasti pitkäaikaisempia kuin muovilelut. Olivia tulee saamaan myös puisia leluja tänäkin jouluna lahjaksi. Jollyroomilta löytyi esimerkiksi Macaron leivoksia ja lääkäritarvikkeet puisina!
 
 
Jollyroomilta löytyi loput lahjoista, LEGO Disney Princess Elsan Maaginen jääpalatsi (Olivian ykköstoive ja se suurin lahja) ja Alexille Brio Junasetti Vuoristorata. Kummatkin hyvällä alella!
 
Kaikkia lahjoja en tähän eritellyt, mutta yhteensä molemmille on meiltä 5 omaa  ja 2 yhteistä (toisessa Play Doh vahat ja toisessa Bríon ratapaloja) lahjaa. Rahaa meni yhteensä 254 euroa eli 127 euroa per lapsi. Summa tuntuu omaan korvaan tosi isolta, mutta mitä Facebookin eri ryhmiä olen seuranut niin ei tuo ainakaan hirveen iso summa ole moneen muuhun verrattuna. Toisaalta, eihän summia pidä verrata, jokaisella on omat varansa ja budjetinsa.
 
Onko teillä joululahjoihin jonkinnäköinen BUDJETTI ja paljonko käytätte lasten lahjoihin rahaa?
 
Karina
 
*mainoslinkki
 
 


4 kommenttia:

 1. Miks pitää ostaa lapselle 5 lahjaa? Se on mun korvaan aika paljon kun niitä lahjojahan tulee joka tuutista muutenkin. Me ostetaan yksi lahja per lapsi, eli kolme lahjaa. Ei meillä oo mitään hintahaarukkaa vaan mietitään enemmän lasta ja ostetaan jotain mitä hän oikeasti toivoo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! 😊 lahjojen määrä on sattuma, innostuin tilaamaan pari toivetta ja juurikin niitä tarpeellisia ja laskin mitä tuli hankittua tuli luvuksi 5 per lapsi 😊 meidän lapset ei yleensä saa lahjoja meidän lisäksi muilta kun kummeiltaan yhdet ja kummejakin heillä on vain yhdet, tänä vuonna vanhempani ovat Suomessa ja vietetään joulu heidän kanssaan, joten varmasti saavat jotain pientä heiltäkin. Mun mielestä teillä on ajateltu just oikein, ostetaan mitä lapsi oikeasti toivoo ❤

   Poista
 2. Me mennään kiertelemään kirpputoreja. Uutena lienee vara hankkia se 13,90 euron duplojuna. Olisikin vara satsata vaikka viiskymppinen!

  VastaaPoista
 3. Kirppariltakin voi löytää kivoja lahjoja, olen itsekin ostanut lapsille lahjoja kirpparilta :) Eihän se lahjojen arvo tai määrä määritä joulua vaan yhdessäolo, raittiit vanhemmat ja iloinen mieli <3 Ihanaa joulun odotusta teidän perheelle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)