torstai 9. marraskuuta 2017

Sponsored video: Näkeekö muutkin lapsesi?

Elämäntarinoita on maailmassa yhtä monta kuin ihmisiä. On kivisiä alkuja, pitkiä selvitytymisiä, onnellísia matkoja, hienoja alkuja ja monivivahteisia reittejä. On köyhiä, on rikkaita, on keskituloisia ja kaikkea näiltä väliltä. Meitä kaikkia kuitenkin yhdistää se, ettei kukaan ei pysty päättämään, mihin perheeseen, minkälaisen yhteiskuntaluokkaan syntyy. Et sinä, en minä.
 
Kaikilla lapsilla pitäisi lähtökohtaisesti olla samat mahdollisuudet, sama perusturva. Samat unelmat, ja yhtä rakastavat vanhemmat.Vanhemmat, jotka ovat valmiita tekemään lähes mitä tahansa lapsiensa eteen.
 
P&G mainoskampanja haluaa muistuttaa, että meidän vanhempien tuki on aarteista kallein. Se, mitä me näemme lapsissamme, on ainutlaatuista, voimakasta rakkautta, uskoa heihin, meidän lapsiin. Kuvittele, jos maailma näkisi mitä vanhemmat näkevät? Allaoleva mainosvideo on mielestäni hyvin koskettava. Olen katsonut sen jo vähintään viisi kertaa ja joka kerta silmäni kostuvat.
 

 
Talviolympialaiset 2018 alkavat helmikuussa Etelä-Koreassa. Edessä on 15 lajia ja jaettavana 102 kultamitalia. 102:n ihmisen vanhemmat, läheiset, saavat kokea tunteen, kun heidän työ palkitaan kultamitalilla. Oletko sinä kokoenut sen tunteen?
 
Muistan, kun harrastin yläasteikäisenä Koykushinkai Karatea. Äitini kuskasi minuta 4 kertaa viikossa treeneihin. Vanhempani ostivat minulle kaikki välineet. Sain osallistua jokaiselle leirille, jokaiseen vyökokeeseen. He kannustivat minua tatamin reunalla, kun kilpailin katassa ja he ojensivat minulle kukkakimpun, kun voitin Eestin mestaruuden, kultamitalin katassa, omassa sarjassani.
 
Meidän lapset ovat vielä pieniä. Alex on 2v 2kk ja Olivia 4 v 7kk. Koko maailma on heille vielä auki, heistä voi tulla ihan mitä vaan. Ja minä lupaan, että kannústan heitä jokaisessa harrastuksessa samanlaisella intesiteetillä, kuin omatkin vanhempani kannustivat minua.
 
Oletko sinä voittanut kultamitalin jostakin urheilulajista?
 
Karina 
 
Sponsoroitu video.
 
 


1 kommentti:

  1. On kyllä todella koskettava mainosvideo, tosi hyvin saatu luotua tietty tunnelma. Tunteiden herättiminenhän on juuri tärkeintä mainostuksessa. Itsekin työskentelen yritysvideoiden parissa aina silloin tällöin ja harvoin onnistuu näin hyvin. Komppaan kyllä, että vanhempana kannustaminen on lapselle kaikista tärkeintä ja nimenomaan tuloksesta riippumatta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)