lauantai 21. huhtikuuta 2018

Sponsored video: Kokemuksia Klarnasta.

                                                                                                                                   Sponsoroitu video

Käsi ylös, kuinka moni nettishoppailija ei ole törmännyt Klarnaan? Minkälaisia ajatuksia Klarna sinussa herättää? Jos ihan rehellisiä ollaan, niin minähän pidin Klarnaa hyvinkin pitkään kalliina osamaksupalveluntarjoana, jota vältin kuin ruttoa. Jossakin kohtaa tuli kuitenkin vastaan verkkokauppa, jossa ei ollut muuta vaihtoehtoa, kun valita Klarna ja silloin hoksasin, että eihän sitä osamaksua tarvitse ottaa käyttöön, sehän on vain yksi vaihtoehto. Klarnalla saa tilattua ilman lisäkuluja laskulle ja laskukin maksetaan yleensä vasta silloin, kun tuote on saapunut. Tämä taas helpottaa esimerkiksi palautuksien tekemistä, mikä sekin hoidetaan Klarnan kautta.


Klarna toimii nykyisin niin selaimen kautta kuin mobiilisovelluksena. Omalle tilille kirjaudutaan käyttäjänimellä, (ensin pitää tottakai rekisteröityä) jonka jälkeen sähköpostiin tulee linkki, millä pääsee kirjautumaan omalle sivulle. Etusivulla näkyy avoimet, erääntyneet ja maksetut laskut:


Riviä klikkaamalla pääse itse laskuun. Mulla erääntyi just eilen KettuPenan Puodin lasku, pitääkin maksaa se tänään pois! Siitä tuli sähköpostiinkin muistutus, mutta kun on sata asiaa aina mielessä niin helposti unohtuu. Klarnalla unohtaminen on tehty vaikeammaksi, koska sähköpostiin kyllä kilahtaa muistutus, että eräpäivä on mennyt ja lasku maksamatta. 

Jo maksetuista laskuista voi taas katsoa, mitä on tullut tilattua ja mitä ne maksoivat. Esimerkiksi lastenvaateharrastajat laittavat varmasti ylös, paljonko mikäkin vaate on maksanut ja paljonko siitä voi esim. hyväkuntoisena pyytää myydessään. Paperiset laskut ja lähetyslistat ainakin itselläni hukkuvat aika nopeasti lehtikorin pohjalle ja onhan paperin määrä muutenkin aika järkyttävä, jos jokaista listaa keräisi laatikkoon pölyttymään. Klarnan palvelussa kaikki on tallessa yhden klikkauksen päässä:
                                                              Yllä näkyy minun joululahjaostokset Jollyroomista. 

Itse ainakin olen oppinut tykkäämään tästä palvelusta ja nykyisin valitsen aina Klarna laskun,  jos se on mahdollista. Palautuksista minulla ei valitettavasti ole kokemuksia, jos sinulta löytyy, niin kerro kommenttiboksiin, miten homma on sujunut! Latasin myös mobiilisovelluksen äsken ja vaikuttaa aika simppeliltä käyttää. Ensin kirjaudutaan sähköpostiosoitteella sisään, jonka jälkeen sähköpostiin tulee kirjautumislinkki, luodaan pin koodi, joka helpottaa jatkossa kirjautumista ja tadaa, tulee "Yleisnäkymä", jossa näkyy, että minulla on 1 erääntynyt lasku. "Ostohistoria" välilähdellä näen maaliskuu 2017 saakka tehdyt ostokset. Aika helppoa, vai mitä :) 

Helppous ja "smoothius" onkin Klarnan slogan. Mitä se smoothius tarkoittaa, selviää hyvin allaolevasta kuvasta:Koska  minulla on vain hyviä kokemuksia Klarnasta, on nyt sinun vuorosi kertoa omat kokemukset kommenttikenttään. Mikä toimii, mikä ei? 

Sponsored video / Sponsoroitu video.1 kommentti:

  1. Kokemusta on kun verkkokauppa.com käyttää tätä klarnaa jos ostaa tilimaksulle

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)