keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Päiväkodin kevätjuhla 2018.

Jottei tämä menisi pelkäksi terapiablogiksi, niin onhan täällä kaiken takana eletty myös ihan normaalia perhe-elämää. Esimerkiksi viime viikon torstaina vietettiin lasten päiväkodin kevätjuhlaa. Lasten juhlat päiväkodissa ovat viime aikoina olleet enemmänkin toiminnallisia kuin ne perinteiset lapset laulaa ja vanhemmat taputtaa muotoisia. Esimerkiksi viime joulujuhla oli päiväkodin pihalla, jossa oli toiminnallisia rasteja perheille: tandemhiihtoa, kasvomaalausta, lumelle maalaamista, pulkkamäki, tonttupaja, josta sai riisipuuroa ja lämmintä mehua jne.

Myös kevätjuhla poikkesi "tavallisesta" juhlasta. Yhdessä tekeminen ja toisiin tutustuminen taisi olla päällimmäisenä ajatuksena. Tapahtuma pidettiin pihapiirissä, rasteja löytyi niin aarrepolulta, kuin museosta. Mielenkiintoista nähtävää niin lapsille kuin aikuisillekin. Itse en kokenut oloani sinä iltana kovin sosiaaliseksi, joten piilouduin luontevasti kameran taakse.Kuvia minulla on tällä kertaa enemmän Oliviasta kuin Alexista, koska jakauduimme tytöt vs pojat tiimeihin. Mutta oli pojillakin ollut mukavaa mm. hiekkalaatikolla ja kiikkumassa.

Juhlissa oli myös mukana alpakka sekä koiria!Juhlan jälkeen loimutettiin vielä kotipihassa lohta ja ihmeteltiin itikoita.


Huomenna minä palaan kahden viikon poissaolon jälkeen töihin. Kaksi viikkoa meni ihan liian nopeasti, en tiedä olenko vielä oikeasti valmis palaamaan - mutta kokeillaan.

Ainiin, lahjoja en ole vielä päiväkodin henkilökunnalle keksinyt. Mikä ois nyt IN viedä?

4 kommenttia:

 1. Me vietiin pienemmän ryhmän hoitajille pullavohveli -lahjakortit Vesikioskiin. Neidin ryhmän hoitajat sai käsintehdyt ihonhoitotuotteet, osa oli kuorinta koko keholle ja pari oli jalkahoitoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat ideat, molemmat! Mä oon nyt matti myöhäinen näitten kanssa ja koetan ensi viikolla keksiä jotain kivaa 😊

   Poista
 2. luin blogiasi ja noita postauksia, joissa kerroit väsymyksestäsi.. minulle tuli mieleen, voisitko kärsiä kroonisesta väsymysoireyhtymästä? onko sitä ollut puhetta lääkärin kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Siitä ei ole ollut lääkärin kanssa puhetta. Itsellänikin kyllä kävi tämä mielessä, mutta koetan nyt ensin saada elämään tasapainon ja jos ei ala tuntumaan paremmalta, niin mietin tätäkin vaihtoehtoa. Kiitos viestistäsi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)