torstai 7. marraskuuta 2013

Thaimaassa.

Perillä ollaan! Thaimaassa siis :) Oltiin itse asiassa jo eilen, paikallista aikaa klo 7.25 Bangkokin kentällä. Mun vanhemmat oli meitä taksilla vastassa, jolla jatkettiin Pattayalle.

Matka Joensuusta Helsinkiin ja lopulta tänne, meni Olivian osalta erittäin hyvin. En olisi ikinä voinut kuvitellakkaan, että näin pienen vauvan kanssa matkustaminen voisi olla noin helppoa! Kaikki syömiset ja jopa vessassa käymiset onnistuivat loistavasti. Olivia teki matkan aikana 5 pissat pönttöön! Lentokentällä ja lentokoneissa! Ja mikä ehkä uskomattominta, hän teki jättikakan..lentokoneen pönttöön myöskin. Se ois ollu niin niskapaska muuten! Teki mieli palata paikoilleen hakemaan kameraa ja ottaa kuva lentokoneen pöntöstä, mut ehkä ihan niin hullu en oo :D Teki mieli myös kertoa kaikille vieressä istujille, et arvatkaa mitä, 7,5kk ikäinen vauva oli äsken vessassa kakalla.

Eilinen päivä meni täysin sumussa, käytiin Tesco Lotuksessa ostoksilla, asettauduttiin kodiksi ja suurimmaksi osaksi ajasta nukuttiin Olivian kanssa. Tää päivä on ollut jo enemmän normaali, 5 tunnin aikaerosta huolimatta, Olivia on päässyt jo pikkuhiljaa rytmiin, aamulla heräs klo 8, nukkui päikkärit 10-12.30 ja toiset 16-18.20, yöunille rupes 21.30 eli hyvin meni "eka" päivä. Käytiin päivällä uudestaan Lotuksessa, kun en tosiaan eilen ollut kovin järjissäni ja puolet jäi ostamatta.

Kaikki täällä hyvin, kello jo 22.30 joten siirryn myös nukkumaan. Tulossa on postaus "Vauvan kanssa lentokoneessa" varmaankin huomenna, joten pysykää mukana! :)

10 kommenttia:

  1. Mun piti laittaa sulle viestiä et mukavaa matkaa ja toivottavasti lennot menee hyvin, mut imetysdementia aina iski ja en sit muistanu ajoissa. Just Unskia nukuttaessa mietin, et te ootteki varmaan jo Thaimaassa ja pitääkin toivottaa mukavaa lomaa ja toivoa et lennot meni hyvin :D Kiva kuulla että meni noin loistavasti, ja rytmikin on noin hyvin ottanut aikaeron haltuun! :) Vau! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se haittaa, kiitos nyt näin jälkijunassa! tiedän tarkalleen mitä imetysdementia on! :) mites Unski kasvaa, onko kaikki mennyt hyvin ? :)

      Poista
    2. Hyvin kasvaa! :) Tarkkoja mittoja en tällä hetkellä tiedä, neuvolaan ollaan menossa pitkästä aikaa ens keskiviikkona :) Nukutuksen suhteen meinas olla vähän päänvaivaa, ku päikkäreille nukahtaessa U tarvis niin kovasti sitä liikettä nukahtamiseen, et multa meinas loppuu kunto kesken ja välillä myös hermot, ku puolen tunnin hikijumpan jälkeen ukko nukku vaan sen puoli tuntia ni meinas välillä usko loppua :D Nyt sit eilen annettiin pitkän harkinnan jälkeen tutti nukahtaessa, ni tadaa, ukko nukahti yksin sänkyyn tutin kanssa alle kymmenessä minuutissa ja ilman itkuja. En tienny oisko pitäny itkee vai nauraa :D

      Poista
  2. Oi, ihanaa, että matka on sujunut hyvin! :) Ja varsinkin lentomatka, jännitin teidän puolesta! :D

    Se on hauskaa, kun itse on jostain asiasta ihan innoissaan ja haluaisi kuuluttaa kaikille, mutta kaikki muut eivät välttämättä osaa yhtyä intoon. Niin kuin tuohan on aivan uskomatonta, että vieläpä matkustaessa tekee vauva pöntölle! Mutta ehkä kanssamatkustajat eivät olisi osanneet iloita yhtä paljon aiheesta.

    Mutta oikein hyvää reissua, ja nauttikaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana, ei oi tarvinnu jännittää! :)

      Tuo intoilu juttu on kyllä niin totta - itelle joku asia voi olla just sinä hetkenä maailman suurin juttu, mutta kaikki eivät sitä tajua, joten joutuu usein hillitsemään intonsa ja olemaan hiljaa, sisällä hymyillen!

      Kiitos, me nautitaan!

      Poista
  3. Voi kun kivaa! Olivia on oikein syntynyt maailmanmatkaajaksi ;)

    Nauttikaa lämmöstä meidänkin puolesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nautitaan!

      Hyvä, että on synnynnäinen matkaaja, me kun matkustetaan aina mahdollisuuksien mukaan :)

      Poista
  4. Wooot?! Joko noi muksut osaa tossa iässä tehdä tarpeensa pyttyyn/pottaan?! En oo edes ajatellu vielä millon Nuuttia vois alkaa opettaan potalle! :D Pitää vissiin alkaa harkitsemaan kohtapuolin. Mut mieletöntä kyllä Olivialta, niin fiksu tyttö kyllä! <3

    Me käytiin melkeinpä tasan kaks vuotta sitten (joulu) S:n kanssa Phuketissa 2 vkon painajaislomalla.. En tykännyt jotenkin Thaimaasta, mut kyllähän se biitsi ja maisemat on jääneet mieleen. Nauttikaa ja jään odottelemaan kuvapäivityksiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Olivia on käynyt potalla jo reilun kuukauden, kuuluu nykyään ihan arkirutiineihin ;) Se, että nyt on tullut pissaa ja kakkaa ihan oikeeseen pönttöön, niin siitä olen kyllä itsekin ihan ihmeissäni!!

      Oot tainnut joskus kirjoittaa teidän lomasta jotakin blogiisi, muistan lukeneeni? Mä oon taas aina tykännyt Thaimaasta, siksi tänne on kiva aina palata :) Me nautitaan, kiitos!

      Poista
  5. Kiits Lottiina! Vastaan kysymyksiisi pian! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)