keskiviikko 18. toukokuuta 2016

...jatkoin lausetta x 18.

En ymmärrä... miksi koti ei pysy viittä minuuttia pidempään siistinä. Miksi pyykkikaappi on lähes aina täynnä ja alusvaatelaatikko usein tyhjä. Tästä tulikin mieleen, että en vieläkään ymmärrä, minne mun vuonna 2009 joululahjaksi saatu aluvaatesetti on kadonnut. 

Seuraavaksi ajattelin... leipoa Olivian kanssa korvapuusteja. Taikina onkin jo kohoamassa! Eilen insta täyttyi jostain kumman syystä korvapuustikuvilla (kiitos vaan andsomethingdaily ja annue sekä muut) enkä voinut vastutaa tätä tunnetta, että tekee mieli upottaa hampaat pullaan.

Viime aikoina... olen ollut ahdistunut kesästä, nopeasta ajankulusta, täytetyistä viikonlopuista, ja vähän kaikesta muutenkin.

En osaa päättää... haluanko olla osa-aikaisesti töissä vai en. Tästä voi lukea lisää edellisestä postauksesta. 

Muistan ikuisesti... mummoni viimeiset elinpäivät. Miten istuin hänen sairaalavuoteellaan ja koetin pidättää itkua. Pidin häntä kädestä kiinni, harjasin hiukset ja suukotin poskelle. Ikävä on järkyttävä.

Päivän paras juttu... oli se, että lapset nukkuivat päikkärit yhtä aikaa! Ja ylipäätänsä se, että Olivia nukkui päikkärit.

Noloa myöntää, mutta... mä oon välillä tosi laiska. Joskus on päiviä, jolloin en tee muuta, kun huolehdin lapsista. Kaikki kotityöt jätän miehelleni, joka työpäivänsä jälkeen saa sitten siivota meidän sotkuja.

Viikko sitten... pitää ihan kalenterista katsoa, mitä oli viikko sitten! Ei varmaan mitään suurta ainakaan, sillä en muista mitään..jep, oli kotipäivä lasten kanssa, luultavasti olimme pihalla koko päivän :)

Kaikista pahinta on... herätä yössä useasti ja viimeisellä kerralla tajuta, että nyt on jo aika nousta, vaikka just äskenhän sitä meni sänkyyn.

Salainen taitoni on... saada kotona sotku aikaseksi alle viidessä minuutissa.

Jos saisin yhden toiveen, niin se olisi... parisuhdeaikaa mieheni kanssa <3

Minulla on pakkomielle... tarkistaa blogi ja Facebook vähän väliä. Todella ärsyttävä tapa, suorastaan riippuvuus :(

Söin tänään... paahtoleipää, kanaa, riisiä, banaanin.

Ärsyttävintä on... kun Olivia herättää (tahallaan tai tahattomasti) juuri päiväunilleen nukahtaneen Alexin.

Tekisi mieli... suklaata ja oikeastaan jotain punaviiniä!

Minusta on söpöä... miten Olivia huolehtii pikkuveljestään. Antaa omasta ruoasta, nostaa pudonneet lelut, rauhoittelee, halii ja pusuttelee.

Hävetti... kun juttelin yks päivä pomoni kanssa ja Nabbyn sovellus alkoi pitämään samalla ääntä. Sanoin pomolleni, että "odota hetki, Nabby pimpittää korvaan". Jälkikäteen tajusin, että lapseton mies tuskin tietää, mikä Nabby on ja sanavalinta pimpittää korvaan.. öhm.

Olenko ainoa, jonka mielestä... on surullista, ettei ystävät soittele enää samalla tavalla, vaan kuulumiset luetaan Facebookista ja toistensa blogeista?


Postaus kirjoitettu tiistaina 17.5.2016

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)