torstai 13. heinäkuuta 2017

Unelmien lomamatka Amerikkaan.

Unelmien lomamatka Amerikkaan.
 

Yli 15 vuotta haaveilua, lähes kaksi vuotta aktiivista säästämistä ja nyt se on ohi. Kaksi viikkoa Atlantin toisella puolella hurahtivat aika nopeasti, liiankin nopeasti. Mutta niinhän kivoille asioille yleensä käy, kaikki loppuu aikanaan.

Meidän matka Amerikkaan alkoi suunnitelmien mukaisesti New Yorkista, josta lentämällä jatkoimme Miamiin ja siitäkin lentämällä Los Angelesiin. Paljon tuli nähtyä ja vielä enemmän koettua. Käteen jäi satoja kuvia, hauskoja muistoja, tyhjempi tili ja täydempi vaatekaappi.

Oma äiti matkaseurana oli mitä parhain valinta. Harvemmin kahdella ihmisellä on niin samanlainen tyyli ja maku kiertää paikkoja. Olemme molemmat sellaisia, jotka tykkäävät kävellä paljon, kiertää kaupunkia, katsoa taloja, ihmisiä, ympäristöä. Jos menemme kauppaan, osaamme skannata kaupan muutamassa minuutissa läpi - kannattaako jäädä penkomaan vai jatketaanko matkaa.

Ajelua Beverly Hillsissä, 20km kävely New Yorkin kaduilla (ekana päivänä!), auringosta nauttimista Miamin hiekkarannalla. Matka oli kaikinpuolin onnistunut juuri niin kuin olimme toivoneet ja kaipuu takaisin on jo syntynyt. Ei New Yorkiin eikä Miamiin, mut Los Angelesiin! Siellä jäi vielä niin paljon näkemättä ja kiertämättä, että ihan harmittaa. Toki New Yorkissakin ja varmasti Miamissakin on vielä monia mielenkiintoisia paikkoja, mut ilmastoltaan Los Angeles oli sellainen, jossa oli helppo olla ja hengittää. Tosin kuin Miamissa, jossa oli tukahduttavan kuuma!Muistikortti on vielä purkamatta tietokoneelle ja jokaisesta kohteesta on tarkoitus kirjoittaa oma postaus. Mikä meni hyvin, mikä ei, missä käytiin jne.

Kaikista tärkein on kuitenkin se, että kotona oli mennyt kaikki erityisen hyvin. Lapsillani on maailman paras isä, joka huolehtii niin heistä kuin kodistakin.
 
Minä palasin eilen lomalta töihin ja yritän nyt sopeutua "uuteen arkeen", mies on vanhempainvapaalla lasten kanssa kotona. Aurinko paistaa ja mieli on kepeä, kesä <3
 
Ihanaa loppuviikkoa!
 
Karina

1 kommentti:

  1. Itsekin olen nyt 10 vuotta haaveillut pääseväni jenkkeihin. Tarkoitus olisi ehkä lähteä ensi vuonna. Kiinnostaa nähdä ainakin nuo samat kaupungit. Ensi syksylle on lomamatka varattu Espanjaan ja ensimmäistä kertaa otamme lentokenttäkuljetuksen. Ei tarvitse miettiä miten pääsee hotellille. https://www.taksiennakkoon.fi/henkilokuljetus

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)