keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Viikonloppu Helsingissä: BID & IBA 2016.

Odotettu viikonloppu on takana. Kotona kaikki oli mennyt hyvin ja Alex oli ollut jopa molemmat yöt vaatimatta tissiä tai edes maitoa. Oli nukkunut kuulkas! Jännä, että kun minä olen kotona, niin yöt ei mene ihan yhtä lailla. Ehkäpä olen liian helppo tissibaari, aina auki?

Lento Helsinkiin sujui oikein mukavasti ja Finskin lentokenttäbussilla pääsin keskustaan. Nälissäni pidätin kiukkuani, sillä ystäväni ei sitä olisi ansainnut, mutta ekana suuntasimme kyllä syömään. Sushin suurena ystävänä vaadin sushibuffaa ja sen myös sain. Ravintola Konnichiwa oli sopivasti vielä puoli tuntia auki ja hädissäni vedin mukavat sushiöverit - 26 palaa sushia, kiitos nam. Ja siihen meni alle 20 minuuttia.


Maha täynnä olikin kiva mennä nukkumaan ja otin vapaasta yöstä kaiken irti. Nukuin KATKEAMATONTA unta lähes 11 tuntia. Klo 21.45-09.00. Voitteko kuvitella? Launtaiaamuna oli todella levännyt olo ja pienen laittautumisen jälkeen lähdin bussilla Konepaja Brunoon, jossa oli Blogger´s Inspiration Day päivätapahtuma. 

Aluksi hieman jännitti, sillä enhän tuntenut ketään, mutta bongattuani Nauravanappi Lauran, kävin nykäisemässä häntä hihasta. Siitä alkoikin huippupäivä, sillä tulimme niin hyvin toimeen, että unohdin, ettemme oikeasti edes tunne. Tapasin myös Murulit blogin Meerin ja kättelin monen muunkin bloggaajan kanssa, paljonhan siellä oli "tuttuja" eli ihmisiä, joiden elämästä olen joskus jotain lukenut ja ulkonäön perusteella tunnistin, muttei sen kummempaa. Ei siinä, mukava oli saada monelle blogille oikeat kasvot ja ehkäpä tulevaisuuden tapahtumissa tutustun paremmin myös muihin. Lauran kanssa meillä vaan synkkasi niin hyvin, ettei muiden kanssa syvempää tuttavuutta tullut edes mietittyä.

Päivätapahtumassa meille oli järjestetty päälavalle ohjelmaa, lähinnä haastatteluja ja puheita, joita tilaisuuden tullen aina kuuntelinkin. Pupulandian Jenni, Uino, Emmi Nuorgam - kaikki nämä vahvat naiset oli kunnia nähdä. Samoin Blogiringin & Indiedaysin toimistonväkeä. 

Myös kierrettävää riitti, sillä moni yritys oli esittäytymässä ja järkkäämässä kilpailuja, arvontoja ja maistatuksia. Instrumentarium, VILA, VERO MODA, ukko.fi, Santa Maria & Risenta, Max Factor, Glade, ANNA de Codorniu, Boss Hugo Boss, Olympus, Nordqvist, Ginger Joe, Fresita, VihreäKeiju & Champ sekä CHILL OUT - kiitos näille kaikille edustajille ja esittelijöille! Monesta pisteestä sai myös kotiinviemisiä, joista ainakin Risentan osalta tulee oma postauksensa. Minä suuri puurovihaaja otin haasteen vastaan tehdä tuorepuuroa!


Kuvaaja: Ville MaljaMaistiaisten osalta täytyy kehua myös CHILL OUTin luomu rieslingia! Se oli ihan mun makuinen viini. Samoin Nordqvistin TeAqua oli positiivinen yllätys. Se oli kuin teetä, mutta siinä oli happoja! Ja Keisarin Morsian on mun ehdoton lemppari tee, kiva oli maistella sitä erilaisena.


Kuvaaja: Emma Tähkäpää

Päivätapahtuman jälkeen palasin ystäväni asunnolle ottamaan 1,5 tunnin päiväunet. Herätessäni olin valmis jatkamaan unia yöhön saakka, mutta enhän olisi voinut missata iltatapahtumaa, Inspiration Blog Awardeseja! Sinne menin yhdessä ystäväni kanssa, jonka luona siis majoituin,  Olivian kummisedän tarkemmin sanottuna. Ilta oli mahtava! Musiikkia, viiniä, ihmisiä, naurua. Lyhyet jatkot baarissa keskustassa ja 2.30 jo nukkumassa! Ajattelin, että sunnuntaina ehtii tekemään vielä kaikkea kivaa Helsingissä, kun paluulento oli vasta kuuden jälkeen, mutta aamulla olotilani oli ihan järkky, eikä se ollut krapulaa. 
Tärisin kylmästä ja kurkku oli niin kipeä, että nieleminen sattui. Kuume nousi tasaisesti ja kun pääsin vihdoin illalla omaan sänkyyni, näytti mittari särkylääkkeistä huolimatta 38,4`C. Ei kovin kaunis lopetus mukavalle viikonlopulle, mutta kuten sanottu - koskaan ei ole hyvä aika sairastaa ja nyt täytyy olla kiitollinen, että tämä iski vasta sunnuntaina eikä esimerkiksi lauantaina.

Varmana angiinasta kävin eilen labrassa antamassa nielusta näytteen, joka osoittautui kuitenkin negatiiviseksi. Pikkuhiljaa olo on alkanut kohentumaan eikä kurkkukipukaan ole enää niin paha. Eiköhän tämä tästä! 


Ps. löysin äsken kädestäni epäilyttävän rakon. Eikai vaan enterorokko?! A P U A.

Karina.

1 kommentti:

  1. Joko siellä on parannuttu?!? Ja toivottavasti ei tosiaan ollut enterorokko! Meillä ei oo sitä lapsilla koskaan ollut, mutta kauhutarinoita kuulleena. Ja hei, täällä yks lukija lisää :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)