maanantai 13. helmikuuta 2023

Blogin kevätsiivous

Siivosin tänään blogin tekstejä, käytännössä siis poistin julkisuudesta suurimman osan teksteistä, joita kirjoitin vuosina 2013-2018, kun lapset olivat pieniä ja kerroin aika avoimesti kaikesta mahdollisesta niin lasten kuin omista asioista. Nyt kun he ovat jo koululaisia, ajattelin suojata heidän yksityisyyttään ja tämän vuoksi tälläinen puhdistus blogissa oli viimein ajankohtainen.

Kiva oli lukea vanhoja tekstejä ja käyn jossain vaiheessa niitä vielä uudestaan rankemmalla kädellä läpi. Mutta se oli sitä aikaa ja silloin sain täältä paljon vertaistukea, jota arvostan ihan suunnattomasti! Te lukijat, ketkä luitte ajatuksiani, kannustitte, kritisoitte, kerroitte omia kokemuksianne, opastitte ja olitte omalla tavallanne läsnä, olette edelleen korvaamattomia, kiitos teille! Vauva- ja pienlapsiarki ilman tätä yhteisöä olisi ollut huomattavasti yksinäisempää.

En itse ole lukenut yhtäkään blogia useampaan vuoteen enkä tiedä, lukeeko muutkaan enää blogeja samalla tavalla kun tilalle on tulleet TikTokit ja muut, jossa kuvataan spontaanisti Myday videoita, tanssitaan ja tehdään hauskoja juttuja. On minullakin TikTok, mutta olen siellä enemmän katsojan kuin sisällöntuottajan roolissa, koska en pidä kauhean luontevana kuvata itseäni. Tämän olen huomannut jo Instagramin puolella - hyvin, hyvin harvoin julkaisen esimerkiksi videon, jossa puhun. Näitä on 10 vuoden aikana ehkä max 5 videota yhteensä. Kaipa olen sillä saralla vielä ujo.

Kirjoittaminen ja kuvaaminen on aina ollut minun juttu ja vaikka kirjoittaminen on viime vuosina jäänyt, on valokuvaaminen onneksi lisääntynyt. Olen saanut kuvata lapsiani, kissojamme, mutta myös täysin vieraita ihmisiä ja jopa yhdet tuotekuvauksetkin! Kuvaamista aion jatkossa lisätä entisestään ja toivottavasti saan siitä jossain vaiheessa myös sivutuloja. Näinä aikoina kaikki ekstra raha on tervetullutta.

Tulen vaihtamaan myös blogin nimen, kunhan saan uuden bannerin tehtyä ja olen jo miettinyt aiheita, joista tulen jatkossa kirjoittamaan. Näitä tulevat olemaan talous, ajankohtaiset pohdinnat, perhe-elämä, jojoilu elämäntapamuutoksen kanssa, työelämä, matkustaminen eli käytännössä se sama sillisalaatti, joka ennenkin, mutta lasten osuus ja heidän henkilökohtaiset asiat jäävät vähemmälle. 

Mikäli koet edellä mainitut asiat itsellesi ajankohtaiseksi, tervetuloa seuraamaan! Tästä alkaa blogin uusi elämä :)

- Karina






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)