keskiviikko 8. elokuuta 2018

Auringonlasku purjeveneellä Fuengirolassa.

Heti alkuun haluan sanoa, että tämä ei ole minkään sortin yhteistyöpostaus enkä itse hyödy tästä millään tavalla. Koin tämän matkan mukavana elämyksenä ystävän kanssa ja  jaan mielelläni kokemukseni sekä Bombay Sapphire veneen yhteistietoja tännekin, ties vaikka juuri sinä olet menossa Aurinkorannikolle ja kaipaat iltaasi jotain spesiaalia!

Itse sain tästä retkestä tietoja "Costalla mitä tahansa ja koska tahansa" Facebook ryhmästä, kun isäni luki minulle mainoksen ääneen. Liityin tämän vuoksi ryhmään ja otin heti ilmoituksesta kuvakaappauksen. Seinälle kun tuppaa tulemaan kaikennäköistä kyselyä ja mainosta vähän väliä, niin itselle tärkeät julkaisut häviää aika nopeasti muitten sekaan.

                                                               Kuva lainattu Johnin luvalla heidän Facebook sivuiltaan.Bombay Sapphire on 12 metrinen purjevene, jonka kotisatama sijaitsee Fuengirolassa. Alus seilaa kuitenkin Englannin lipun alla ja veneen kapteeni on englantilainen, oikein mukava ja puhelias mies, John. Meidän retkellä henkilökuntaa oli Johnin lisäksi Lorenzo, joka puhui sujuvaa englantia. Lorenzo piti huolta, että matkustajilla on kaikki hyvin ja toimi samalla kapteenin oikeana kätenä. Itselleni turvallisuus on hyvin tärkeää ja kyselinkin Johnilta, miten toimia veneessä ja mitä kaikkia pelastusvälineitä veneestä löytyy, jos sattuisi käymään huonosti? Jokaiselle matkustajalle löytyi tottakai pelastusliivit, mutta sen lisäksi veneessä oli myös kaksi itsestääntäyttyvää pelastuslauttaa, hätäraketti sekä muita turvallisuusjärjestelyitä. Tämän lisäksi vene on varustettu kahdella ruorilla, joten asiakkaan halutessaan kokeilla veneen ohjausta, on viereisellä ruorilla ammattilainen varmistamassa, että kaikki menee hyvin.

Alus purjehtii joka päivä klo 11-18 sekä iltaisin auringonlaskun merkeissä klo 20-22.30. Hinnat liikkuu 20-830 euron välillä, riippuen miten pitkään ja millaisella porukalla olet liikenteessä. Esimerkiksi päivällä 1h maksaa 20e, 2h 35e. Auringonlaskua pääsee katsomaan 35 eurolla ja reissu kestää 2,5 tuntia. Pienet snacksit, viinit, oluet ja virvoitusjuomat kuuluvat hintaan! Meillä taisi mennä pullo cavaa.. per nenä. Yksityinen 8 tunnin reissu max. 10 hengelle maksaa taas sen 830 euroa eli siksi näin iso hintahaarukka.

Liikkuessa merellä, vastaan voi tulla kaikenlaisia elämyksiä ja yksi yleisin on DELFIINIT!!! 

                                                 Tämäkin kuva lainattu Johnin luvalla Bombay Sapphire FB ryhmästä.

Me ei valitettavasti delfiinejä nähty, koska he tuppaa olemaan liikkuvaista sorttia, mutta Bombay Sapphire Facebookissa on monia asiakkaiden ottamia kuvia, jossa söpöläiset näkyvät. Vastaan on tullut myös muun muuassa kilpikonna ja muutaman lasillisen viinin jälkeen asiakkaat näkevät usein myös merenneitoja. Harmi, ettei me nähty niitäkään, hehe.Auringonlasku me kuitenkin nähtiin ja mereltä katsottuna se oli upea. Olimme molemmat todella tyytyväisiä, että matkalle tuli lähdettyä  ja kamera onkin täynnä toinen toisiaan upeampia auringonlaskukuvia. 

Jos tiesi tuo tänne Fuengirolaan ja haluat kokea saman, ota rohkeasti yhteys joko englanniksi Johniin +34 679 60 57 19 (myös WhattsApp) tai suomeksi Ericaan +34 677 177 664.

Omasta puolestani voin vilpittömästi suositella!

Karina

1 kommentti:

  1. Vitsi on upean näköiset maisemat, purjeilu on kyllä aina ihan parasta. Meidänkin piti nostaa meidän vene jo venetelakalle, koska siihen piti tehdä korjauksia, mutta tuskin maltan odottaa, että pääsee taas ensi vuonna purjeilemaan. Olisi kyllä niin hienoja nähdä joskus delfiinejä vapaana uiskentelmassa ja hyppimässä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)