maanantai 17. syyskuuta 2018

Projekti20, viikko 3.

Viime viikko eli viikko 3/20 oli aivan surkea. Kuten jo maanantaina arvelin, menkat tulee sotkemaan treenit ihan kokonaan ja näin kävikin. Ajatustasolla yritin tehdä vaikka mitä, mutta toteutus oli kaikkea muuta. Onneksi innostus palasi jo loppuviikosta takaisin ja viikonloppuna tuli käytyä lenkeillä. Ruokailutkin meni miten sattuu ja olimme viikonlopun Jyväskylässä sukuloimassa, jossa vietettiin tupareita, joten herkkujakin tuli syötyä.

Viime viikon treenit:

Maanantai - lepo

Tiistai - nallepaini, 1h (ohjattu, lasten kanssa)

Keskiviikko - kävely 1h metsässä

Torstai -  lepo

Perjantai - lepo

Lauantai - kävelylenkki 4,8km 44min

Sunnuntai - kävelylenkki 7,5 km, 1h 5min


Mitat viime viikosta sekä alkumittauksesta:

.. olivat täysin samat kuin viikon 2  jälkeen. Eli ei mitään muutosta mihinkään suuntaan.  Eikä ihmekään, kun katsotaan viime viikon "liikuntaa". Painoa oli tosin pikkuisen enemmän kuin viime viikolla. En tiedä miksi.

Ihana aloittaa tämä viikko tietäen, että pääsen treenaamaan vaikka jokaisena päivänä, sillä menkat on tältä osin taputeltu (seuraavia odotellessa...)! Mittaustuloksissa ei ole vielä suuria muutoksia tullut, mutta suunta on kuitenkin oikea ja esimerkiksi olen tosi tyytyväinen, että lantio on alkanut kaventumaan. Painoa ei nyt kannata grammalleen tuijottaa, mietinkin itse asiassa, jos kävisinkin jatkossa vaa´alla vain kerran kuussa. No katsotaan, nyt on kuitenkin helppo pitää mittauspäivä jokaisena maanantaiaamuna.

Mukavaa alkanutta viikkoa :)

Karina





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)