maanantai 4. huhtikuuta 2016

Kuohkea banaani-avokado-mangosose.

Jo Suomessa tein Alexin kaikki ruokasoseet itse, hedelmäsoseet ostin. Nyt Espanjassa olen ruokasoseiden lisäksi alkanut tekemään myös hedelmäsoseet itse. Tuoreet hedelmät tekevät soseiden tekemisen todella helpoksi :) Eilinen banaani-avokado-mangosose oli suuri menestys, joten haluan jakaa ohjeen myös teidän kanssanne!

Banaani-avokado-mangosose

1 banaani
1/2 avokado
1/2 (keskikokoinen) mango

Pilko banaani, avokado ja mango astiaan ja soseuta sauvasekoittimella. Seoksesta tulee kuohkea ja herkullinen, maista vaikka! 
Ylijäävä sose on helppo laittaa uudelleenkäytettäviin smoothiepussukoihin tai vaikka ihan kannelliseen rasiaan. Pussukat tilasin pari kuukautta sitten jostain verkkokaupasta, en rehellisesti edes muista enää mistä, joku Ombrellino ehkä? Pakkauksessa on 3 hauskaa pussia ja meillä ovat kaikki kovassa käytössä, niin kovassa etten osannut edes kuvitella, etten olisi ottanut niitä tänne mukaan!

Sosetta kannattaa ihan oikeasti maistaa itsekin kunnolla, mä ainakin tykkäsin ja aionkin tehdä tuota itselleni välipalaksi joku päivä! Helppoa, nopeaa, terveellistä ja hyvää.

Karina

3 kommenttia:

  1. kiitos reseptista <3 taytyy kokeilla :)

    Meiltä löytyy kans noita squiz pusseja, tosi käteviä ! Pitäisi taas kaivaa ne esille :)

    VastaaPoista
  2. Mä en olekaan tiennyt että noita pusseja voi itse tilata jostain, meillä vanhempi tytöistä tykkää noista hulluna joten täytyy yrittää googletella jos löytyisi! Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)