sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Inspiration Blog Awards


Joko huomasitte, että Inspiration Blog Awards äänestys on käynnissä? TÄSTÄ pääsette katsomaan ehdokkaat ja äänestämään suosikkiasi. Myös minun blogini on tällä kertaa mukana ja olisin superkiitollinen, jos kävisitte äänenne antamassa :) 

Äänestyssarjoja on kolme: Lifie, jossa itse olen ehdolla, Foodlover sekä Indiedays. Äänestysaika päättyy 30.10. ja voittajat julkistetaan 5.11 Blog Awards gaalassa, johon sinullakin on mahdollisuus päästä, nimittäin kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan 5 kpl kahden hengen lippupaketteja gaalaan! Itsekin olen gaalaan tulossa, huippua päästä tapaamaan muita bloggaajia ja verkostuitumaan. 

Inspiration Blog Awards tapahtuman on Indiedays Oy & Blogirinki Media Oy järjestämä.2 kommenttia:

 1. Heippa, kiitos kivasta blogista. Luettua tulee, kommentoitua ei. Olisin kysynyt, että onko teillä ollut minkäänlaista vaikutusta imetykseen yön yli erossa ololla? Itselläni on 13 kk vanha taapero, mutta en ole uskaltanut olla yötä erillään koska pelkään että se vaikuttaisi imetykseen. Imetystä hauan jatkaa, mutta pikkuhiljaa olisi mukava päästä jonnekin myös yksin. Ajattelin, että aiheesta lienee voi kysyä kun puhut avoimesti imetyksen puolesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos itsellesi kivasta kommentista! :) eipä tässä blogissa ole viime aikoina edes ollut kovin paljon luettavaa, mutta en ole lopettanut, "luova" tauko vain. Toisinsanoen krooninen väsymys ja Netflix. Mutta asiaan! Kyllä, minulta voi omia kokemuksiani kysyä aiheesta kuin aiheesta ja varsinkin imetyksestä!
   Olen ollut useamman kerran alexista mm öitä erossa ja viimeisin kokemus on viime viikon torstailta, kun lähdin kotona klo 6.45 ja palasin takaisin 3.45, "pyörähdin" työasioissa Helsingissä, onnibussilla eli matkoihin meni se reilu 12h. Huh, never again! Olin aika tarkalleen 24h imettämättä ja vaikutuksia oli seuraavanlaisia:
   - koska en tajunut ottaa pumppua mukaan, rintani olivat klo 19 eteenpäin niin pinkeänä ja täynnä maitoa, että valehtelematta tirautun muutaman kyyneleen 01 maissa, kun en voinut kääntyä tai melkein hengittää. Tunsin olevani kuumeinen ja kuvittelin rintatulehduksen ja kaiken. Eli pumppu mukaan!!! Vaikka ihan varulta!
   - kun yöllä tulin kotiin, pumppasin yhteensä 550ml maitoa pakkasewn.
   Alex oli hereillä (ei huolinut pulloa ja oli itkenyt jo 3h) joten sain syliini hiestä märän ja itkuisen pojan, joka kävi tisseihin kirjaimellisesti kiinni.
   - seuraavana päivänä imetin kuten normaalistikin eli ainakaan määrään ei vaikuttanut tuo millään tavalla :)

   Tiivistettynä: jos olen yli 6h erossa, on parempi ottaa pumppu mukaan. Imetykseen itseensä poissaoloni ei ole vaikuttanut :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)