sunnuntai 26. elokuuta 2012

Rv 11+4

Heipparallaa piiitkästä aikaa!

Pahoittelen kovasti hiljaisuutta, toivottavasti kukaan ei ehtinyt ajattelemaan, että täällä olisi jokin huonosti, ei, kaikki on oikein hyvin!
Olimme rakkaani kanssa viikon lomalla Turkissa ja palattiin torstaina Suomeen, pikavisiitti kotiin ja jatkettiin autolla un vanhmpieni luokse viikonlopun viettoon, eilen vasta palattiin omaan kotiin.
Nyt ois siis rv 11+4, joka tosin voi ja todennäköisesti muuttuukin keskiviikkona, kun meillä on ensimmäinen ultra!! En missään vaiheessa käyny varhaisultrassa, joten nyt jänskättää ja tuntuu ihanalta nähdä pikkuinen vihdoin ja viimein! :)
Olosta sen verran, että, pahoinvointia on edelleen ja tuntuu et viime päivinä on ollu entistä enemmän, dislike. Ja, kun perjantaina heräsin ja kävin aamupissalla, meinasin itkeä samalla.. Kirveli, poltti, kuumotti. Virtsatietlehdus, taas. Jo kolmas antibioottikuuri alle 12 viikon aikana. Dislike, again.
Huomenna menen verikokeisiin, kattovat kilpirauhaseen liittyvät arvot, johtuu varmaan siitä, että mulla on struuma,joka vielä aikaisessa vaiheessa, mutta siitä ei voi ottaa näytettäkään, koska se on kaulavaltimon takana.
Rakas on ollu kyllä aivan ihana, hauduttaa mulle aampuurot ja tekee voileivät, laittaa ruoan ja rakentaa vielä terassiakin pihalla, kun minä vaan makaan huonoa olo sohvalla :D no, mutta huomenna on paluu karuun alkeen, ollaan kummatkin 6 päivää putkeen töissä ja minä kaiken lisäksi 6 eri paikkakunnalla, eli auto tulee tutuksi.
Tässäpä oli tärkeimmät pikakuulumiset, ajan kanssa sitten uudestaan, kunhan töiltäni ehdin! :)
Mukavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)