torstai 10. huhtikuuta 2014

Vastauksia.


Kysymyspostaukseni ei oikein ottanut tuulta purjeisiinsa, mutta olen toki iloinen siitäkin, että edes yksi ihminen oli vaivautunut minulle kysymyksiä laittamaan, kiitos Anonyymi<3

Tässä siis vastaukset kysymyksiisi:)


Montako lasta haluaisit / haluaisitte?

Jos mieheltäni kysytään, niin hän haluaisi kolme lasta. Minulle taas riittäisi varmaan kaksi. Ehkä sittenkin kolme? En osaa sanoa tähän oikeaa vastausta, mutta ehkä ei enempää kuin kolme! :)Millaisena näet elämänne 5 vuoden kuluttua?

Viiden vuoden kuluttua Olivia on 6 vuoden ikäinen eskarilainen, Vauva nr 2 ehkäpä 3-4 vuoden ikäinen ja jos ihan hulluja ollaan niin vauva numero 3 joko masussa tai vastasyntynyt. Olemme vähintääkin aloittaneet remontoimaan taloamme, rantasauna on rakenteillaan ja uusi autotalli valmis. Olen päässyt olemaan raskauksieni välissä työelämässä ja aloitan Fitmom kuntoilun kolmannen kerran :)Oletko kasvattajana enemmän kasvatusoppaiden lukija vai maalaisjärkeilijä?

Kyllä me taidetaan maalaisjärkelijöitä olla. Toki on asioita, joita tarkistetaan ja tehdään suositusten mukaan, mutta enisijaisesti käytetään omaa järkeämme ensin.Onko sinulla ja miehellä samanlaiset kasvatusperiaatteet?

On, onneksi. Olisi vaikeaa kasvattaa perhettä, jos ne olisivat liian erilaisia.Onko parisuhteenne muuttunut vauvavuoden aikana? (Ei ole pakko vastata, jos on liian henkilökohtainen).

On. Mutta parempaan suhteen. Meistä on tullut todellinen tiimi ja arvostamme toisiamme ja yhteistä aikaamme ihan eri tavalla kuin ennen. Rakkaus on vahvistunut ja olemme entistä enemmän sitoutuneita toisiimme. Tottakai seksiä on vähän vähemmän, koska imetys taitaa tehdä minusta suht haluttoman, mutta hyvä parisuhde kestää myös sen! Kyl se tästä vielä iloksi muuttuu :D
Vaatiiko Olivia paljon huomiota ja seuraa, vai viihtyykö itsekseen?

Välillä niin ja välillä näin. Pääasiassa kyllä vaatii paljon huomiota ja seuraa. Jos keskittyy yksin leikkimään, niin sitä kestää maksimissaan 15 minuuttia, sitten tulee jo taas asiaa äidille. Päivisin olen aika työllistettu Olivian hereilläolonajan, sillä seuraneitiä pitää pitää silmällä, leikittää ja hauskuuttaa. Joskus taas olen ihan ihmeissäni, kun hän uppoutuu leikkimään omiaan, silloin tuntuu, kuin voisi siivota keittiön alusta loppuun! Varsinkin uudet keittoötarvikkeet ovat nyt niin mielenkiintoisia, ettei äitiä onneksi ihan koko ajan tarvita!Mikä on mukavin kotityö? Entä mikä inhokki?

En ole perinteinen kotiäiti, sillä en tykkää kotitöistä. Teen ne, koska on pakko, mutta en mielellään tekisi mitään. Voisin palkata taloudenhoitajan vaikka tekemään ne. Harmi kyllä raha ei kasva meilläkään puussa, niin se on vaan siivottava itse. Mukavin voisi olla imuroiminen silloin kun joku on nostanut kaikki tavarat pois tieltä. Inhokki... mmm.. ikkunoiden pesu. Sekin aika tulee taas kohta :/ Pyykkejä on kiva pestä, kun ne voi vaan tiputtaa koneeseen, mutta pitäisi muistaa ottaa ne uloskin sieltä. Jos ruoanlaitto lasketaan kotityöksi, niin se on ehdoton lemppari! Keittiössä viihdyn ja ruokaa laitan mielleläni! Varsinkin, jos joku muu tiskaa mun jäljet.
Mikä on mielestäsi kivoin luonteenpiirteesi? Entä mistä luonteenpiirteestä olisit valmis luopumaan?

Avuliaisuus ja ystävällisyys ovat varmaan parhaimipia. Äkkipikaisuudesta sekä liiallisesta itkuherkkyydestä olisin valmis luopumaan. Vaikka perusluonteeltani olen ystävällinen, osaan olla myös todella ilkeä, ja joskus liiankin ilkeä, joten siitäkin voisin antaa vähän pois.Mistä unelmoit?

Unelmoin pitkästä elämästä perheeni kanssa. En voi kuvitellakaan, että omat vanhempani kuolevat joskus. Haluan viettää vapaan aikani heidän ja veljeni kanssa aina kuin vaan mahdollista. Unelmoin hyvästä perhe-elämästä mieheni kanssa, ikuisesti kestävästä avioliitosta. Unelmoin terveistä lapsista, hyvästä omasta ja miehen terveydestä. Hyvästä työpaikasta. Turvatusta tulevaisuudesta.Unelmoin remontoidusta kodista, rantasaunasta, vihreästä leikatusta nurmikosta.
Audista. Silmienkorjausleikkauksesta (käytän piilolinssejä), muhkeasta kuukausipalkasta, matkustamisesta, kiinteästä vartalosta. Unelmoin paljon.

Kiitos vielä kerran kysymyksistäsi Anonyymi!

Karina

8 kommenttia:

 1. Ai vitsi tää meni multa vähän ohi. Olisin kans voinut jotain kysymyksiä heittää, mutta ehkä sitten seuraavalla kerralla :)

  Tuo seksiasia.. Mä olen kans huomannut saman ja toivon todella että haluttomuus on juurikin imetyksestä johtuvaa. Ainakin moni on sanonut, että imetyksen lopettamisen jälkeen halut taas palaa ennalleen. Sitä odotellessa :)
  Lisäksi sitä tankkaa läheisyyttä lapsen kanssa pitkin päivää niin paljon, että tuntuu ettei sitä enää riitä miehelle asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, no enpä mä ehtinyt mainostamaan/muistuttamaan siitä, joten onhan se luonnollista, että tuollainen jää huomaamatta :) Ensi kerralla!

   Mä todella toivon, et se on vain imetyksestä johtuvaa!! Helpottavaa kuulla, että muillakin on samanlaisia fiiliksiä!

   Poista
 2. Voi ei, mun piti myös laittaa kysymys mutta kun en heti ehtinyt, Se jäi. Joka tapauksessa mielenkiintoinen postaus, nää oli ehdottomasti asioita joihin itsekin halusin kuulla vastauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit. Kysy ihmeessä? Pitää jokatapauksessa varmaan tehdä uus kysymyspostaus, kun moni ei vissiin huomannut edes tuota! :)

   Poista
 3. Olivia on ihan ittensä näköinen jo ultrakuvassa!! :D sivuprofiilin nöpönenän tunnistaa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Me ollaan naurettu tälle jo alusta alkaen - ihan ittensä näköinen masusta lähtien :))

   Poista
 4. Harmi kyllä, multakin tää jäi. Jos teet toisen kysymyspostauksen joskus, niin suosittelen muistuttelemaan aina uusimmissa postauksissa siitä et voi jättää kysymyksiä sinne kysymyspostaukseen. :) Niin paljon sattuu ja tapahtuu ainakin täällä suunnalla, et unohtuu tommoset asiat vaikka tarkotus oli kyllä jättää kysymys!! :) Kiva oli kuitenkin lukea vastauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh! Mulla oli tarkoituksena muistuttaa tästä, mutta sitten se sattuikin olemaan juuri se viikonloppu, kun olimme vanhempieni luona ja muistutus jäi unholaan :/
   Pitääpä tehdä piakkoin taas uusi, niin saan ehkä enemmän kysymyksiä, sillä noita vastauspostauksia on kiva tehdä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)