tiistai 21. elokuuta 2018

Kaunis Torremolinos.

Tein viime viikolla iltapäiväretken Fuengirolasta Torremolinokseen, jonne pääsee helposti ja nopeasti junalla parilla eurolla. Olin käynyt siellä kerran aikaisemmin tapaamassa tuttua ja päätin jo silloin, että tulen ehdottomasti takaisin tutustumaan kaupunkiin. Torremolinos on kuten Fuengirolakin hyvin suosittu suomalaisten keskuudessa, mutta uskomatonta kyllä, en kuullut kertaakaan suomen kieltä koko vierailuni aikana!

Vierailun tarkoituksena oli pääasiassa ottaa kuvia ja kävellä ympäriinsä ja kilometrejä kertyikin ihan mukavasti. Kameran saldoa nähdään alla olevista kuvista :)















Kaupunki on mielestäni tosi nätti ja vaikka aluksi tuntuukin hieman sokkeloiselta, on kuitenkin helppo liikkua, vaikka olisikin ensimmäistä kertaa. Rantaboulevardi on samanlainen kuin Fuengirolassakin, mutta kaupunki itsessään poikkeaa paljon. On paljon rappusia, kauniita kujia, näköalapaikkoja ja sellaista pikkukylän fiilistä, vaikkakin asukasmäärältään Torremolinoksessa on virallisesti vain noin 10 000 asukasta vähemmän. Täytyy sanoa, että tykkäsin siitä jopa enemmän kuin Fuengirolasta!

Junapysäkin viereisellä aukioilla sattui olemaan Kuubalainen viikonloppu ja aukiolla oli tarjolla kuubalaista livemusiikkia, mojitoja, tanssia, sikarimyyntikojuja yms. muuta mukavaa. Istahdin mojiton kanssa pöytään ajatuksena juoda drinksu ja lähteä saman tien, mutta esiintyjä oli niin hyvä, että musiikki vei mennessään ja istuin siinä melkein tunnin, fiilistellen toisten tanssia, ihmisten iloa ja naurua. Harmi, että olin yksin, sillä mukavaa olisi ollut myös itse päästä tanssimaan.

Minulla on nyt menossa viimeinen viikko Espanjassa ja harkinnassa on vielä Benalmadenan vierailu. Sinnekin pääsee kätevästi sillä samalla junalla ja olen kuullut, että varsinkin satama-alue on siellä todella upea. Jos saan seuraa niin ehdottomasti lähden käymään, yksin se on hieman...yksinäistä. Mutta ei poissuljettu vaihtoehto sekään!

Karina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)