torstai 25. huhtikuuta 2013

On aika esitellä itseni (pienen mutkan kautta).

Tänään on ollut jotenkin todella laiska olo heti aamusta lähtien. Yö oli pikkasen parempi edelliseen verrattuna, nyt herättiin tasan 3 tunnin välein ja nukkumaan paluu ei ollut yhtä vaikeaa. Sain itsekin hyvin nukutuksi. Sitä on jo tottunut, että yöllä herätään, nukutaan, herätään.

Vaikkakin se välillä "rankkaa" onkin, niin olen silti nauttinut tästä pikkuvauva-ajasta ihan täysin, harmittaa jo nyt, kun se menee sitten niin äkkiä ohi! Minun pikku tuhisija on maailman ihanin <3 data-blogger-escaped-br="">
Päiväunet tyttö on nukkunut täydellisesti. Tiistaina 4h, keskiviikkona 4,5h ja nyt on takana 3 tuntia ja vielä vaan tuhisee.

Vaikka mua kovasti laiskottikin, ruoka ei itsestään valmistu (varsinkin kun mies on töissä), joten tein iiiison kattilallisen jauhelihakeittoa. Siinä ois armeijalle ruoat... en ole koskaan osannut tehdä pieniä annoksia. Aina se on tätä, varsinkin keittojen kohdalla :D se ei meitä tosin haittaa, koska mies ottaa aina kotoa eväät töihin, meillä meneekin noin 8 annosta ruokaa 3 päivässä ja sitten on taas uuden ruoan aika. Ja kun tekee hyvää ruokaa, ei kyllästy vaikka söisikin 4 päivänä samaa :)

Blogini aiheet tulevat jatkossa hieman muuttumaan, kirjoitin ennen raskausaikaa life style tyylistä blogia, jossa oli kaikkea mahdollista mun elämästä, paljon ruokakuvia, joitakin muotijuttuja, matkustamisesta, perheestä ja arjesta. Nyt kun vauva on syntynyt, tämä ei selvästikään ole enää odotusblogi. Pääasiassa lapsesta kertovaa blogia tästä ei myöskään tule, enemmänkin minun omasta elämästäni. Tulossa on kuitenkin vaikka mitä: nimiäiset, ensimmäinen äitienpäivä, pikkuveljen rippijuhlat, juhannus todella isolla porukalla, meidän häät (joita olen organisoinut, mutten täällä pahemmin kirjoitellut, koska eivät liittyneet odotukseen millään tavalla), Lontoon matka äitini kanssa jne jne jne. Olivia on syntynyt meidän elämään, me elämme nyt perheenä täysin uudenlaista arkea ja juhlaa- ne on aiheet, joista jatkossa kirjoitan.

Toivottavasti ymmärrätte ja pysytte mukana. Voin varoittaa, että ruokakuvia tulee olemaan! :D

Astun nyt tavallaan kaapista ulos: jos haluatte nähdä mitä olin ennen raskautta niin olkaa hyvä, vanhan blogini osoite:

http://chardonnay-chardslife.blogspot.fi

sinne pääset myös painamalla tätä ;)

Kertokaa sitten tänne mitä mieltä olette vanhasta ja voisiko nämä kaksi yhdistää :)4 kommenttia:

 1. Ompas jännä lukea tuota toista blogia, mukava oli selailla noita vanhempiaki juttuja vaikkaki ne liikkuu eri maailmassa ku mitä tämä. :) En kyllä keksi syytä, miksi näitä kahta blogia ei vois yhdistää, eli miksipäs ei? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) hauskaa oli itsekin lukea vanhoja juttuja, vuodelta 2010 jopa! Kivoja muistoja:)

   Poista
 2. Ja ne hääjututkin olisi kivaa luettavaa :)

  VastaaPoista
 3. Itse oon tykänny pitää vaan yhtä blogia, jossa kerron vähän kaikesta, ja vaikka melkoinen sillisalaatti se onkin, niin tykkään kyllä muidenkin blogeista lukea aiheita laidasta laitaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)