sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Dear Sunday!

Tänään ei stressata eikä paljon hääasiota hoidella. Tänään ollaan vaan ja nautitaan päivästä.

Tultiin tänne mun porukoille eilen illasta. Nukuttiin aamulla klo 12 saakka!! Yöunille Olivia nukahti klo 21.50, eka herätys oli 04.00, sit alkoikin juttelu ja 3 kakkavaipan vääntö 05.30 saakka. Siitä puol kahdeksaan nukuttiin ja aamupäivä oli vaihtelevaa valvomista ja nukkumista.

Äiti oli laittanut meille aamupalaksi iiison kasan lettuja. Ihan niin kuin lapsuudessa, sunnuntaisin oli aina lettuja, nams.

Aurinko on lämmittänyt meitä tänään  koko päivän. Olin tänään aika extreme ja kokeilin vesihiihtoa! Ihan kunnolla en päässy ylös, mutta parhaiten kaikista (pikkuveli ja sen kaveri). Oli järjettömän hauskaa :)

    Kuvasta sen näkee...mitkä boobsit!!!

Jos keli suosii niin varmasti otetaan viikolla uusiks, pitää vaan ottaa vähän selvää miten niille suksille pääsee kunnolla ylös!

Ihanaa olla taas täällä <3

Illasta on ohjelmassa Monopolya ja herkkuja.
Huomenna varmaan alkaa stressi, kun mieskin tulee tänne. Sen polttarit on muuten mennyt hyvin, olivat käyneet paintballia pelaamassa (Tallinnan aseet kuulemma vähän eri luokkaa, miehellä kiva osuma kaulassa..näyttää ihan fritsulta), kylpylässä ja baarissa molempina iltoina. 
Hauskaa on siis ollut niin  meillä kuin hänellä. Hyvä niin! :) 

Miten teidän viikonloppu on mennyt?

7 kommenttia:

 1. Oi kun ihana päivä ollut sulla!
  Me ollaan omtu paljon ulkona ja grillailemassa kavereiden luona. Näin kerrostalossa asuvana ei pääse niin näistä helteistä nauttimaan kun ei ole omaa pihaa, joten täytyy sit kyläillä :)
  On sulla aikamoiset hinkit! Miten ne on kärsiny imetyksestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että kuitenkin on paikkoja missä kylällä, ettei tarvii olla neljän seinän sisällä teidänkään! :)

   Rinnat ei mun mielestä ole kärsineet kovinkaan paljon imetyksestä. Näkyviä arpia ei ola, muoto on ok ja ne tuntuu ihan omilta edelleen. (Luomut ne siis alunperinkin on, normi koko on 70E) nyt just ostin uudet imetysliivit kokoa 80H ... Silloin kun rinta on tyhjä, näyttää vähän siltä et ois läpyskät roikkumassa. Mut ei pahasti! :) kyl mä uskon et ne palautuu ihan normaaliin kuntoonsa!

   Poista
 2. Söittekö oikeesti joka ikinen sunnuntai lettuja?!? :P

  Todella.. mitkä boobsit! huh, kelpais ;)

  Mun on varmaan turha kertoa meidän tapahtuma rikkaasta viikonlopusta, kun varmaan sen käyt itse lukemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, joka ikinen sunnutai oli lettupäivä! :) vaikka oltais oltu esim asuntoautolla jossain niin aina äiti vaan letut meille väänsi :) yritin jatkaa samaa perinnettä kotonakin mut mies ei oikein liputa jatkuvan herkuttelun perään. Ehkä sitten kin oliviakin on isompi!

   Teillä ollu kyllä kans aika action viikonloppu, mukava lukea, että olette olleet perheenä liikenteessä :)

   Poista
 3. Mä oon aina halunnu kokeilla vesihiihtoa!!
  Ja nyt on kyllä pakko todeta kuvatekstin mukainen lause, MITKÄ boobsit! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös! Ja nyt kun eka kerta on takana, tekee mieli päästä kokeilemaan uudestaan! Vaikka ihan optimaaliseen asentoon en pääsenyt niin ei se kaukana ollut!! YouTube videoita vaan seuraavaksi tutkimaan ja ensi kerran liitelen kuin perhonen ;)

   Boobsit .. Joo-o, en ollu tajunnut miten isot ne on, vasta tämä kuva herätti mut :D oon kuvannut viimeiset 4kk vain Oliviaa, ei sitä itse itseään näe samalla tavalla kuin muut!

   Poista
 4. Niin ja miusta tetat tälleen ylhäältä katottuna näyttää pienemmiltä ku edestä päin:D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)