maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kiukkuinen morsian.

Vietettiin tavallaan ihana kotiviikonloppu perheen kesken, mutta tavallaan myös hermoja raastava sellainen.

Lauantai oli hyvä päivä, meidän tiimi toimi loistavasti, Olivia nukkui lähes 3 tunnin päikkärit ja me miehen kanssa siivottiin sillä aika koko talo - ja puhdasta tuli :) illasta katottiin vielä Piin elämä (vai oliko se sittenkin jo perjantaina kun se katottiin?Hmm). Imetysdementia on vakava asia.. 

Eilen sitten paneuduttiin enemmän hääasioihin ja minusta tuli juuri se, mikä ei  pitänyt tulla. Hirviömorsian. Miten yhden biisilistan tekeminen sai minut käyttäytymään näin? Okei, olihan miehen listalla sellaisia biisejä et hyvää päivää.. Mutta eihän se oikeuta mua alkaa riitelemään niistä? Kaikestahan voi sopia eikä alkaa heti sotajalalla demonstroimaan (pyllyä heiluttaen) miten tuskin sun munmos alkaa tanssii jotai Don't chata. 

Biisilista on nyt kuitenkin alustavasti valmis, on hitaita rakkauslauluja ruokailun ajaksi ja menevämpää sitten häävalssin ja parin muun valssin jälkeen. Lista on sekava soppa eri vuosikymmenien hittibiisestä ja jossain vaiheessa taisinkin itkeä että nämä eivät ole mitkään kasikytluvun junttihäät, mutta sitä varten meillä on palkattu DJ, joka toivottavasti osaa soittaa ne sopivassa järjestyksessä, jotta kaikille olisi jotain tanssittavaa :)

Istumajärjestys saatiin onneksi sulassa sovussa tehtyä.

Mut kyl tää tästä! Alle kaksi viikkoa häihin! Kiinnostaako ketään meidän juhlapaikka, koristelut, kukat jne? Tai jokin muu?

Voisin tehdä myös kysymyspostauksen, joten laittakaa mulle mieleen tulevia kysymyksiä tähän kommenttiboksiin, vatsaan sitten postauksen muodossa! :) kysymysten ei siis tarvitse liittyä häihin, saa toki. 

                Istumajärjestystä


Ja ihanaa viikonalkua kaikille! 

7 kommenttia:

 1. Oi kyllä kiinnostaa! Meillä h-hetkeen vajaa kolme viikkoa :) Mua ainakin kiinnostais tietää millainen juhlapaikka teillä on, millaisia koristeluja oot aatellu? Kuinka paljon tulee vieraita? Millainen budjetti? :)

  VastaaPoista
 2. Mua ainankin kiinnostaa kuulla mimmoiset häät teillä on tulossa! Ja sitten olisi myös kiva saada kuvia, varsinkin sun puvusta!
  Vietittekö te muuten kihlajaisia mitenkään?
  Hitto mua kävi naurattamaan
  ´´demonstroimaan (pyllyä heiluttaen) miten tuskin sun munmos alkaa tanssii jotai Don't chata.`` :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Posti tuli muuten tänään perille, en tiedä luetko kuinka ahkeraan mun blogia, joten kiitän vielä tätäkin kautta ;)
   Ihania juttuja ♥

   Poista
  2. Luen kaikki sun postaukset! :) kiva kun tykkäsit!

   Poista
 3. Kyllä ehdottomasti kiinnostaa kaikki teidän häihin liittyvä! :) Tsemppiä viimeisiin järjestelyviikkoihin, kohta pääsette hengähtämään ja juhlimaan teidän ihanaa rakkautta! :) <3

  VastaaPoista
 4. Pitkästä aikaa vaivaudun kommentoimaan :D Ja kyllä kiinnostaa minuakin, etenkin kukat, noin niinku työn puolestakin! Tuleeko paljon kukkia, muutakin kuin kimppu? Hyvän paikan valitsit kukkakaupaksesi :)

  Kiitokset paketista! Olen kyllä joka päivä käynyt lukemassa blogia, mutten nyt ole vaan saanut aikaan kirjoitella... Taustalla silti, hirviömorsiamen tempauksia seurailen ;) Ja lupaan kirjoittaa s-postiakin taas tässä joskus, onneksi et paljon taida ehtiä sitä kaipailla, muun touhun ohessa :D

  VastaaPoista
 5. Kyllä kiinnostaa teidän häidenne järjestämisen yksityiskohdatkin!! :) Pistähän siis niistäkin ihanaa postausta tulemaan. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)