lauantai 21. joulukuuta 2013

Honeymoon special: Hotelli

Varasin Krabin hotellimme hotels.comin kautta. Anyavee Tubkaek Beach Resort,  5 yötä ja aamupalat kahdelle, 420 euroa. Lisäksi tilasin meille kuljetuksen kentältä hotellille, mikä kustansi 27 euroa lisää. (Takaisin kentälle hoidin kuljetuksen suoraan saman kuskin kanssa, säästin meille 11 euroa, eli aika paljon ottaa hotelli välistä, kun tilaa heidän kauttaan).


Hotelli sijaitsee Tubkaekin rannalla, kaukana kaupoista, baareista, ravintoloista,  melusta ja kaikesta mahdollisesta. Ranta oli aivan upea, ja hiljainen. Ei rantatuoleja, ei kauppiaita, tosin ei myöskään niitä kauppoja eikä muita kun hotelleiden ravintoloita. Laskettiin, että sillä rantapätkällä oli 4 tai 5 hotellia, mutta kaikki niin rauhallisia, että tungosta ei todellakaan ollut.

Huone oli deluxe huone merinäköalalla ja omalla "uima-altaalla", jossa oli kiva vilvoitella aurinkoisen päivän jälkeen. Huoneen koko oli kahdelle hyvä, iso, väljä, tilava. Oli meikkinurkkaus, vessa ja suihku sekä olohuone-makuuhuoneyhdistelmä. Huoneen hintaan sisältyivät aamupalan lisäksi pullovesi, kosmetiikkatuotteet, varvassandaalit, aamutakit, safebox, kahvi/tee, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, sateen/aurinkovarjot ja jopa taskulamppu! Olen erittäin tyytyväinen valintaamme!

Televisio, DVD-soitin
Aamupala oli todella runsas, monipuolinen ja maukas. Syötiin aamuisin tukevat ateriat,sillä seuraavan kerran syötiin vasta illallisella, kun ei tosiaan niitä kauppoja ollut lähellä ja hotellin oma ravintola oli aivan surkea, oishan sieltä pientä naposteltavaakin saanut, mutta mieluummin säästin bathit illlaselle. Illallisella käytiinkin veireisen hotellin Amari Voguen Bellini ravintolassa, halpa paikka se ei ollut ja viiden päivän aikana onnistuimme jättämään sinne noin 260 euroa, eli reilu viiskymppiä illassa, mutta syötiin me kyllä sen edestä ja ehkäpä siinä on muutama ruokaviinipullokin ;)

Mutta tässä meidän hotellin aamupalatarjontaa:Maisemat olivat henkeäsalpaavat <3


Uima-altaita alueelta löytyi kaksi, toinen näkyi meidän parvekkeelta ja toinen oli hieman kauempana.
Näihin tunnelmiin tulen vielä palaamaan! Ihanaa joulun odotusta lukijoilleni!! <3

Karina

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)