perjantai 29. marraskuuta 2013

Buddhan kukkuloilla.

Eka päivä uudella kokoonpanolla takana ja ihan mukavaa on kieltämättä ollu!

Päivin hakeminen linja-autoasemalta meinasi saada jo absurdisia piirteitä, kun oltiin odottamassa bussia meille tutussa paikassa ja Päivi soitti, että missä ollaan, hän on aseman edessä. No niin oltiin mekin, mutta eri aseman edessä. Lentokentällä oli kaksi lippuluukkuja kahteen eri Pattaya bussiin ja Päiville oli sitten myyty lippu just siihen toiseen meille-ei-tuttuun bussiin, jonka päätepysäkki oli ihan jossain hevonpiipkuusessa. Siitäpä alkoikin sitten neulan etsintä heinäsuossa kun yritettiin kysellä, mitä hän näkee ymärillään jne. Tunti siinä etsiessä meni, ajettiin Sukhmumvitin valtatietä isän kanssa edestakaisin, etsien TOA kaupan kylttiä..niitä kun oli se toistakymmentä tien varressa. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Kämpille tultuamme, laitettiin kahvit, leivät ja hedelmälautaset pöytään ja korkattiin skumppapullo Päivin loman kunniaksi. Hoidin samalla Olivian päiväruoan ja suunnattiin Buddhan kukkulalle.
Kivoja kuvia tuli eiliseltä, kerrankin, kun tuli jopa vähän laittauduttuakin :)

Paluu kämpille oli kuitenkin tuskaisempi. Isä laittoi auton käyntiin ja tuli autosta ulos avatakseen peräkontin. Se ei auennut, eikä auennut enää mikään auton ovista. Auto oli siis käynnissä, avain virtalukossa, autossa ei ketään ja ovet lukossa. Reilun 30 asteen helteessä (onneks oli aurinko pilvessä), odotettiin varmaan tunnin verran, että auton vuokraaja kiikutti meille vara-avaimen paikalle. Ah sitä tunnetta, kun päästiin ilmastoituun autoon istumaan <3

Illasta laitoin meille ruoan ja tein Olivialla peruna-porkkana-maissi-parsakaali-kanasoseen, syötiin, käytiin pesulla ja jo kasin maissa alettiin unille. Päivi nukahti samantien, Olivia ysin maissa ja minä vasta yhdentoista aikaan. Ei sitä osaa nukkua, kun olisi siihen mahdollisuus.

Nyt ollaan käyty tekemässä klubikortit tohon alakerran klubille, jossa on kuntosali, uima-allas jne ja Olivia on nukkunut jo 2 tunnin päikkärit. Kunhan tyttö herää niin edessä on päiväruoka, aurinkorasvan levittäminen ja käydään saattamassa Päivi hierontapaikkaan. Tullaan ite sitten takaisin kämpille, ei kehtaa tytön kanssa olla tossa keskipäivän auringossa. Mitä päivä tuo edessään, sen kuulette huomenna! :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Karina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)