maanantai 27. tammikuuta 2014

Kun unimatti ei rakasta.

Kummallinen ilmiö tämä unettomuus. Esiintyy useimmiten silloin, kun Olivia nukkuu sikeästi ja itselläni olisi mahdollisuus nukkua myös.

Joko unimatti on tänään pahasti myöhässä tai sit se kuvitteli mun äsken jo nukkuvan ja jätti hiekat tännepäin heittämättä..

Valvomisesta huolimatta olen ihan hirveän väsynyt. Viime yö meni huutokonserttia kuunellessa ja aamulla en meinannut millään päästä ylös. Miten ihmeessä O jaksa herätä niin aikaisin vaikka kukkuu ja riekkuu puolet yöstä?

Suunnitelmien mukaisesti lähdimme ykköspäikkäriaikaan ajamaan Niinan luokse, matka kesti tasan tunnin, josta Olivia nukkui 45min. Oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa ja Niina oli leiponut mun lemppari kanapiirakkaa!

Kakkospäikkäreillä ajettiin takaisin kotiin ja O otti taas lyhyet tunnin unet. Kahden kaupan kautta raahasin vauvan ja ostokset kotiin sekä tein kermaisen lohikeiton. Alusta loppuun itse, oishan sitä helpommallakin päässy, jos ois ostanu vaan pakastevihannekset. En vaan osaa käyttää niin keittojen laitossa, tuoreet tuntuu paljon mieluisimmilta. Siirryn niihin pakasteisiin sit kun oon töissäkäyvä 2,5 lapsen kiireinen äiti ;)

Olivia nukahti yöunille klo 20 ja kuvittelin viettäväni ihanaa mii taimia olohuoneen sohvalla:


Muutaman lehden ja teen kanssa, mutten osannut oikein keskittyä mihinkään. 

Siirryin sitten yläkertaan läppärin kanssa, kirjoittamaan postausta vaan en vieläkään osannut keskittyä. Yritin katsoa elokuvaa, ei onnistunut. Ja nyt yritän nukkua, mut hyvinpä näyttää menevän.

Olivialla on huomenna kauan odotettu neuvola, mittoja ja kuulumisia sieltä tulossa siis piakkoin! Nyt ne silmät kiinni, vaikka väkisin. Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)