maanantai 20. tammikuuta 2014

Tukkakriisi.

Siitä on nyt liian pitkä aika, kun olen mun hiuksilleni tehnyt mitään. Jos oikein muistan niin huhtikuussa tai toukokuussa kävin viimeksi kampaajalla leikkauttamassa kuivan pehkon ja laittattamassa vaaleita raitoja. Siitä alkaa olla jo 9 kuukautta.

Mitä näille sitten nyt tekisi? Keräsin läppäriltä löytivistä kuvista muutamat eri vaihtoehdot, mitä minulla on aikaisemmin ollut, kaipaan nyt neuvoja teiltä, mitä teen tälle tukalle? Se on nyt suht pitkä, kuiva ja muodoton. Pahimmat on ohimokohdat - kun imetystä oli takana 4kk, ohimoista tippui paljon tukkaa ja nyt kun ne on alkaneett kasvamaan takaisin - siinä on semmosta vauvatukkahöttöö. Kun ne laittaa pystyyn, näyttää kuin minulla olisi sarvet.

Mutta tässäpä näitä vanhoja kuvia:


Luonnollinen, oma väri, pitkä tukka.
Ihan karmee ilme tässä kuvassa ja silmätkin erikokoiset..mutta katsokaa vaan hiuksien väriä, älkää kiinnittäkää huomiota muuhun!!Halusin lyhyen ja sähäkän tukan, joten vaaleasta ykköskuvasta, tuli lyhyt tummatukkainen..


Sitten tukka kasvoi vähän ja värjäilin juuriskasvua ahkerasti.


Ystäväni häitä varten leikkasin noepan otsiksen itse itselleni. Se oli mulla vain päivän, sitten pidin pinnillä edestä kiinni.


7.kuulla raskaana: olin käynyt pari kuukautta ennen kuvan ottoa kampaajalla ottamassa raitoja :)

Ja tän hetkinen tilanne:
Mitä teen? Vai teenkö mitään? Latvat pitää toki leikkauttaa, mutta riittäisikö muutama vaalea raita joukkoon ja sillä siisti?


Karina

8 kommenttia:

 1. Voi, mun mielestä noi otsahiukset sopii sulle tosi hyvin, ihanat! :) Väristä en osaa sanoa, sekä tumma että vaalea näyttää hyvältä! Itselläni tuli nyt tammikuussa kaksi vuotta edellisestä kampaajakäynnistä (jos hääKAMPAUSTA ei lasketa). Siitä asti oon kasvattanut ja itse värjään. Latvat pitäis kyllä jo leikkauttaa, vaikka kaksihaaraisia on näkynyt yllättävän vähän ;)

  VastaaPoista
 2. Minusta paras on tuo, missä on noita raitoja, vaikka kaikki kyllä sinulle sopii! :) Plussana myös, että raitoja ei tarvitse värjätä heti, vaikka kasvaakin ei ne näytä niin pahalta. Toisin kuin sitten tummassa, jota täytyy olla värjäämässä sitten koko ajan. Voithan myös antaa kampaajalle täysin vapaat kädet, jos et saa mistään ideasta täysillä kiinni? :)

  VastaaPoista
 3. Miusta tuo lyhyempi tumma näyttää niiin hyvältä! :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on aikalailla samanlaiset hiukset kun sulla (sarvet mukaanlukien, paitsi että mun "uus tukka" on kihara ja sarvet muotoutuu ilman suoristusrautaa itsekseen!!?!). Historiani on superkirjava, sillä olen aina ollut parturi-kampaaja-tätini "kampauspää". Ihan kaikki tyylit ihan lyhyestä superpitkään on kokeiltu ja vieläpä kaikissa väreissä. Tykkään nyt omasta, tummasta ja pitkästä tukastani, joten äänestän vain pientä muutosta nykyiseen, jos sitäkään :)

  VastaaPoista
 5. Ihania hiuksia kaikki, sopii sulle hyvin! :) Jos oisin sä ni joko ottaisin vaan pari vaaleeta raitaa tai sit säväyttäisin koko tukan vähän vaaleemmaks :) Mun tukka on kans ihan hirveen näkönen, hävettää myöntää mut oon tainnu käydä viimeks kampaajalla 1,5 vuotta sitten :D Ja sen jälkeen en oo ees leikannu, alkaa olla aika hamppua latvat... Ennen ristiäisiä piti käydä mut se jäi... Mut jospa tässä nyt sais käytyä, viimestään ennen häitä ;) Ja siihen liittyen onkin vähän kriisi ku multaki lähtee aivan jäätävän paljon hiuksia, ni toivottavasti en oo loppukesästä kalju... :D

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo eka kuva!!! Tykkään tummasta tosin:).

  VastaaPoista
 7. Älä tee mittää, kaikki kauniita vaan säästä hiuksia, kun oo nii hyvän näköset! Päivi

  VastaaPoista
 8. Lyhyt tumma niin kuin tuossa 4. kuvassa! Täydellinen ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)