keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Pikkujoulut, check!

Niin ne firman pikkujoulut on nyt takana!

Harmi ettei kuvia löydy juuri ollenkaan, onneksi tajusin edes muutaman pyytää jonkun ottaa. Päivä ja ilta olivat kokonaisuudessaan hyvin onnistuneita, tarjolla oli hyvää ruokaa, hyvää viiniä jne. 
Illasta oli Jukka pojan esitys sekä siirtyminen jatkoille, jossa ovella kouraan tuli nippu drinkkilippuja. Noh, eihän minusta enää pitkän kaavan mukaan bilettäjää saa tekemälläkään, joten tämä mami hipsi korkkareissaan puoli yhdeltä hotellille nukkumaan! Odotin niin innolla juuri sitä pitkää ja katkeamatonta unta! Ja hotellin aamupalaa.. Ah nam :)                                              Pikselimössöä, nam!

Lauantaina oli kiva herätä ajoissa, syödä tukeva aamupala ja käydä tapaamassa ystäviä. Illasta käytiin Painobaarissa katsomassa vsopin improesitystä, lystiä kylläkseen!Olivian kummisedän kanssa <3 Hän on yksi parhaimmista ystävistäni ollut jo kymmenisen vuotta! Huhheijaa, 10 vuotta? Enpä ois tajunutkaan, että historiamme jo noin pitkä, jos en olisi nyt alkanut asioikseni laskemaan. Mutta, J on huipputyyppi, rakas ihminen minulle.

Helsingistä palasin Joensuuhun vasta sunnuntaina iltalennolla. Päivällä kerkesin hieman shoppailla ;)

Maanantaina alkoi taas normiarki pyörimään ja sehän se onkin paras, oma rakas ja ihana tyttäremme -  heitä kaipasin vikkonloppuna kovasti, vaikkakin nauti suunnattomasti myös omasta vapaudestani.

                                                                  Karina
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)