keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Kiireinen perheäiti.

Stressiä, kiirettä ja huono omatunto, kun "mitään en saa aikaseksi" - ainakaan täällä blogin puolella.
Töissä on kiireitä, kotona on kiireitä, mies on välillä työmatkoilla, jolloin arki on pelkistettynä tälläinen:

7.00 herätys
8.00 Olivia päiväkotiin
8.30 minä töissä
16.30 työt loppuu, kiireellä päiväkotiin
17.00 Olivian haku
17.15 kaupassa asiointia
18.00 ruoan laittoa
19.30 iltaoimet
20.30 Olivia nukkumaan
21.00 omat iltatoimet
22.00 nukkumaan

Tälläistä on ollut viime viikot, oli mies kotona tai ei. Helpompaa on tottakai silloin, kun hän on kotona. Mutta kiire ei siltikään tunnu loppuvan missään vaiheessa. Nostan oikeasti hattua varsinkin töissäkäyville yksinhuoltajavanhemmille! Rankkaahan se on, olla päivät töissä, hoitaa asiat kotona ja olla jatkuvasti vastuussa yksin ihan kaikesta.

Nyt eletään jo marraskuuta, sunnuntaina on isänpäivä - lahjaa en ole ehtinyt edes miettimään! Jotain pientä, jotain tarpeellista, mutta mitä?

Mies on viikonlopun töissä, eli viikonloppu tulee koostumaan taas kotitöistä, ruoanlaitosta ja Olivian kanssa leikkimisestä. Viimeinen onkin parasta, sillä ikävöin tyttöä päivisin niin paljon, että voisin kuluttaa kaiken aikani kotona pelkästään Olivian kanssa. Harmi, ettei meillä ole kodinhoitajaa, joka hoitaisi sitten muut juoksevat asiat!

Onneksi lauantaina on kuitenkin vähän muutakin menoa, kun menemme ystäväni lapsen yksivuotis syntympäiville. Ei olla nähty J:n kanssa todella pitkään aikaan, joten sitä tapahtumaa en jätä missään nimessä väliin!

Muuten meille kuuluu hyvää perusarkea, niin kuin sanoin, kiirettä ja hommaa riittää, mutta sitä kai se elämä on? Nautitaan siis siitä, että kaikki on hyvin <3

Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

Karina

1 kommentti:

  1. Meillä isi saa tuoksun ja dödön:) käytännöllistä ja hei, tarpeeksi pientä muutettavaksi;) kaikki iso ahdistaa nyt kun pitäisi ruveta pakkaamaan!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)