torstai 26. maaliskuuta 2015

Pippuripihviä ja tonnikalaa.

Saan pienen krapulan näköjään alkoholittomasta viinistäkin! Huh, mikä päivä..Väsyttää, päätä särkee, mahaa kivistää ja on yleisestikin huono olo.
 
Käytiin eilen työporukalla Astoria nimisessä ravintolassa syömässä. The big boss oli Helsingistä käymässä ja halusi viedä meidät ulos. Tomaatti-mozzarella salaattia, pippuripihviä, jäätelöä ja lettua, lasi alkoholitonta punkkua ja kotiintulo klo 22.15 pitivät kyllä huolen siitä, että olen kuolemanväsynyt. Tähän lisättynä sekin, että Olivia heräili viime yönä koko ajan! En  yhtään ymmärrä miksi. Vähän väliä kuului "isäää isäää"  ja rakas kyllä tunnollisesti kävi aina katsomassa, mikä neidillä on, mutta yhtä lailla olin itsekin siinä hereillä.

                                        

Päivä ei siis todellakaan ole ollut menestys, kello on  melkein kaksi ja tän päivän tulos on todella köyhänoloinen. Nyt pitäisi ottaa itsensä vaan niskasta kiinni.
                       


Teki mieli hedelmiä, joten kävin kaupan kautta. Tuossa kahvileivässä on omenaa.. sehän on hedelmää siis, eikö vain. En tajunut aamulla kiireissäni katsoa jääkaappiin kunnolla, joten eväät jäi ottamatta ja päivä mentiin tonnikalalla ja nuudelilla. Gourmeta.


                     

Seuraavaksi pari tuntia tehokasta työntekoa. Kyllä tää tästä.

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa, että alkoholitonkin viini on petollista. Mutta onneksi ruoka-annos saa aikaan veden minunkin kielelleni. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se! :D Onneks lähdin ajoissa kotiin, haha.
   Ruoka-annos oli kieltämättä aika hyvä!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)