keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Raskausajan business pukeutuminen: OOTD 09/03/15

Olen töissä alalla, jossa on pukeutumiskoodi - ja se on business. Koodi tuottaa mulle muutenkin päänvaivaa, kun tykkäisin pitää neuleita ja farkkuja, mutta nyt raskausaikana se tuottaa vaivaa entistäkin enemmän. Koska raskausaika on lyhyt, vaatteisiin en halua satsasta liikaa ja yritän pärjätä pitkälti omilla olemassaolevilla vaatteilla, mutta se tarkoittaa taas sitä, ettei mielikuvitusta ole hirveästi käytettävissä, kun samat vaatekappaleet yhdistyvät toisiinsa.

Tällä viikolla  minulla on ollut  päällä mm tälläinen perinteinen mustat housut - jakku yhdistelmä:

Jakku H&M/paita Vero Moda

Vero Moda

Paita Vero Moda/Jakku H&M/ housut H&M Mama Tykkään kovasti beigen paidan yksityiskohdista sekä kankaasta. Se tuo asuun sopivasti ilmavuutta eikä vauvamaha hyppää ensimmäisenä silmille. Joskus on ihan kiva pitää se siellä piilossa. Jakku kaipaa silitysrautaa kyllä, sen mä huomasin vasta äsken kuvien perusteella! Otin sen suoraan pyykkitelineeltä hengarilta kuivamasta enkä edes tajunut tarkistaa ryppyisyyttä, oli kiire antaa lapselle antibiootit ja alkaa pukeutumaan päiväkotia varten. Siinä ei oma takki enää paljoa huomiota saa..

Odotan kovasti, että kevät saapuu, mulla on muutama kiva ihonmyönteinen mekko, jota aion töissä käyttää. Maha tulee näkymään siinä todella söpösti, JOS muita ylimääräisiä kiloja ei tuu :)

Ajattelin tehdä tästä oman postaussarjansa, joka löytyy jatkossa tunnisteen Raskausajan business tyyli - alta.  Toivottavasti tykkäätte, minusta on kiva kirjottaa myös vaatteista sekä muodista ylipäätänsä.
2 kommenttia:

  1. Kiva postaussarja,tykkään lukee tyylijuttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva että tykkäät! :) vielä kun saisin hyvän asukuvien ottajan näille! Pauli ei oo parhaimmasta päästä... :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)