tiistai 6. lokakuuta 2015

Espanja: OOTD x 2

Olenkin jo maininnut, miten hankalaa mun on aamuisin löytää sopivaa päälle.. Se on todellinen ongelma. Paidat eivät istu, mahamakkarat pullottaa, jos paita on ok, siinä ei voi imettää.. Näinpä olenkin melkein joka päivä peruskotiasussa, josta ei nyt kuvaa ole tarjolla. Yhtenä iltana käytiin äidin kanssa kävelyllä ja sain lainata hänen kaapista jotain sopivaa. Tässä tulos:



Toppi Zara / leggingsit/housut Desigual* / sandaalit Bianco / laukku Michael Kors

Nuo vaatteet päällä tunsin itseni pitkästä aikaa kauniiksi, varsinkin tuossa topissa. Nyt kun katson kuvia, en tosin olekaan enää samaa mieltä. Tuo ei taida olla kovin onnistunut yhdistelmä, vai mitä?

Shoppailemassa käytiin sitten siitä seuraavana päivänä - ihan pikaisesti Miramarissa. Piipahdin Desigualin myymälässä ja Primarkissa. 




Paita Primark / aluspaita Vila / leggingsit/housut Desigual* / sandaalit Bianco

Tästä yhdistelmästä taas tykkään edelleen tosi paljon! Ostin samanlaisen paidan myös sini/vihreen värisenä. Maksoivat 13 euroa kappale, joka tuntui Primarkin hinnaksi vähän liikaa, mutta eipä mulla ollut muutakaan. Imetyskin onnistuu helposti, testattu on!

Kumpi asu miellytti enemmän?

*mainoslinkkejä, jotka vievät Desigual verkkokauppaan/suoraan housuihin

Karina

                ps. meillä on tänään 6-vuotis päivä ja mennään kahdestaan ulos syömään <3 wippii!

3 kommenttia:

  1. Alempi asu on kyllä ehdottomasti parempi sulle, oikein onnistunut yhdistelmä ja vielä onnistuu imetyskin :D yleensähän kaikki tyssää siihen kun on pieni vauva..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Ja ajattelin imettää 2 vuotta Alexia', saas nähdä mitä puen päälle jatkossa!

      Poista
  2. Näytät tosi hyvältä! :)

    Mä imetän puoltoistaveetä edelleen, mutta ah mikä ihanuus kun se ei enää vaikuta pukeutumiseen. Imetys kun tapaahtuu enää lähinnä aamuin/illoin sekä kotioloissa silloin tällöin, niin päälle voi pukea mitä vain! Tavalliset rintsikat, voi miltä ne tuntuukaan!! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)