torstai 12. marraskuuta 2015

Espanja: Marbellan satama & Michael Kors

Kuten kovasti toivoinkin, löysimme aikaa myös Marbellan satamalle! Jostain syystä Olivia tykkää veneistä ja ihailun kohteita löytyi useita. "Äiti, onko tämä meidän vene" taisi olla huvittavin kysymys päivän aikana. Ei rakas, meillä ei ole niin paljon rahaa, että voisimme ostaa tälläisen miljoonaveneen.


Olivian lempiharrastus on hyppiä jokaiselta portaalta/korokkeelta, jonka hän näkee... Joskus matkat kauppaan kestää.


Satamakadulla oli monia liikkeitä: Versace, Gucci, Louis Vuitton, Guess, Michael Kors, Dolce & Gabbana jne. Mielelläni olisin niistä jokaisessa käynyt ja Visaa vinguttanut, mutta kun ei sitä rahapuuta vieläkään ole niin ei. Michael Korsin liikkeessä kuitenkin kävin ja tyhjin käsin en sieltä lähtenyt :)


Michael Kors Fulton Moccasin (Saffiano nahkaa), mustat.

Olen haaveillut Michael Korsin balleriinoista jo pitkään ja nyt kun ne tuli minun koossa vastaan, en voinut olla ostamatta. Ainut, mikä harmittaa on tuo logon väri.. mullahan on kaikissa laukuissa kultaiset ketjut/avaimet ja logot ja näissä ballerinoissa logo on hopeinen. Toisaalta se ei sitten ole niin silmiinpistävä, mutta toisaalta taas nyt alkoi harmittamaan. Ostaessani näitä olin jotenkin hajamielinen. Sen näki jo siitä, että ostin ensin puhelimeeni Korsin kuoret ja jo maksettuani, huomasin, että ne ovat iPhone 6:lle. Ja mulla on 5S.. Nyt en tiedä mitä tehdä näiden kenkien kanssa. Ne ovat kokoa 40 eli 9,5. Maksoin näistä 120 euroa ja ovat käyttämättömät. Jos näille löytyy ostaja niin voisin harkita myymistä, haluan nimittäin kultaisella logolla olevat sittenkin. Voi tätä naisen mieltä ja logiikkaa! Yhtä spontaanisti kuin nämä ostin, laitan ne myös myyntiin. Luonnollisesti kuitti on tallessa, laatikko ehjä ja paperikassinkin saa halutessaan mukaan, hp on se sama 120 euroa. Jos kiinnostuit, laita viestiä karinakamarainen@msn.com.

Ja vielä lopuksi, blogini pääsi mukaan upeaan yhteisöön, arvaatko mihin? Muutokset tulevat näkymään, kunhan kotiudun Suomeen ja saan ajatukset keskitettyä täysin blogiin.

Huomenna kotiin, iiik!

Karina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)