maanantai 30. marraskuuta 2015

Sponsored video: Oral B Smart Series

Oral B:n tuotteiden suurkuluttajana on helppo lähteä mukaan tälläiseen kampanjaan mukaan. Meillä ei kotona nimittäin muita hammastahnoja ja - harjoja käytetäkään kuin Oral-B:n! Olen itse asiassa kirjoittanut Oral-B:n tuotteista mm. keväällä 2014, kun pääsin testaamaan harjaspäitä sekä hammastahnoja ja sille tielle olen kyllä jäänytkin. Postaus löytyy tästä. Edlleenkin mun suosikkeja ovat hammastahnoista 3D White Lux ja harjaspäistä Oral-B 3 D White. Allaolevassa kuvassa näkyy meidän vanha sähköhammasharja:


Se palvelikin meitä hyvin, ainakin 5 vuotta, jos en hirveästi valehtele! Viime jouluna tehot alkoi kuitenkin häviämään ja edessä oli uuden hankinta. Saatiin sopivasti vanhemmiltani lahjarahaa ja päädyttiin Oral-B:n Smart Series sarjan hammasharjaan. Älkää kysykö, mikä malli se niistä on, sitä en todellakaan muista, mutta sen tiedän, että siinä on Bluetooth ominaisuus ja sen saa kytkeyttä sen avulla älypuhelimeen, johon saa ladattua Oral-B App sovelluksen. Oral-B:n Smart Series lyhyen esittelyvideon pääset katsomaan tästä:
Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että itse en ole kyseistä sovellusta käyttänyt vaikka hammasharja meillä vuoden on kohta ollutkin. Monesti olen miettinyt sen lataamista, sillä sovelluksen avulla on helppo seurata harjaukseen kuluvaa aikaa ja se ilmoittaa, kun harjaat hampaitasi liian kovasti. Lisäksi näet siitä harjaushistoriasi. Hammaslääkärisi voi asettaa sinulle räätälöytyjä hampaidenhoitosuosituksia ja sovelluksen avulla pääset tsekkaamaan myös lähellä olevat hammaslääkäripalvelut!

Nämä voivat kuulostaa turhuuksilta, mutta todellisuudessa sovellus toimii monelle kannustimena ja ajanvietteenä. Kauanko harjasin, harjasinko kaikkialta, harjasinko hyvin - sainko peräti mitalin? Hampaiden harjaamisesta voi siis tulla melkeinpä kuin peli! Ja mikä parasta, hampaistasi tulee samalla puhtaammat kun koskaan ennen! 


Löytyykö muita Oral-B faneja?

Karina

Sponsored video

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)