keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Michael Kors Hamilton hoitolaukkuna.

Olivian vauva-aikana sitä raahasi mukanaan aina oman käsilaukun lisäksi isoa hoitolaukkua, jossa oli kaikki tarvittava ja vähän päälle. Yleensä pari harsoja, 5-6 vaippaa, kosteuspyyhkeitä, liivinsuojia, rasvoja, leluja, vaihtovaatteita x2 ja paljon paljon muuta. Silloin minulle oli tärkeää myös omistaa kunnon hoitolaukku ja yhtenä Kuopion shoppailureissulla ostinkin hetken mielijohteesta sairaan kalliin Emmaljunga Style laukun. Kirjoittelinkin siitä tässä. Laukku maksoi 110 euroa ja voin kertoa, että kyllä kaduttaa. Kaduttaa myös se postaus, kun nyt katson. En tiedä mitä kuvien laadulle on tapahtunut, olisinkohan julkaissut se mobiilisovelluksen kautta?

Saatuani syksyllä 2014 vakituisen työpaikan minulle mielenkiintoiselta alalta, päätin palkita itseni ja ostin Michael Korsin Hamilton käsilaukun isoimmassa koossa. Laukku onkin näkynyt täällä päivän asukuvissa, mm. tässä.  Enpä vielä silloin tiennytkään, miten hyväksi laukku osoittautuu, sillä nykyään en muita käsilaukkujani pahemmin edes käytä! Laukku on aivan loistava käsi + hoitolaukku yhdistelmä ja näin pärjään yhdellä laukulla!Mitä tuonne sitten muka mahtuu? No hyvinkin paljon, kurkataan!Yksi harso, matkahoitoalusta (saatu), vaihtovaatekerta, lelu, tutti, vaipanvaihtotarvikkeet, kalenteri (huomatkaa Olivian piirtämä kansi <3 ), neuvolakorttikansio, lompakko, huulimeikkitarvikkeet, ponnarit ja pinnit sekä Mynthonit. Avaimet kulkee mulla yleensä takin taskussa.


Pidän joitakin tavaroita Minigrip pusseissa ihan hygieniasyistä, käsilaukusta kun löytyy välillä myös erilaisia välipaloja, vesipulloja, nenäliinoja, Olivian tavaroita, kamera, yms. Ja kuvista puuttuu muuten puhelin! Sehän kulkee kans aina mukana! 

Ainut mikä ei laukkuun mahdu, on tämä söpöläinen <3


Käytätkö sinä hoitolaukkua vai pärjääätkö käsilaukulla?

Karina6 kommenttia:

 1. Aivan ihana laukku! Itse voin vaan haaveilla noista korsseista, en raaski ostaa kallista laukkua meinaan tuhoan kaikki laukut alvariinsa :D suloinen poika ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nea! Ja tervetuloa lukijaksi! Olen seurannutkin sinun blogiasi jo jonkun aikaa :)

   Poista
 2. Täällä on käytössä hoitolauku ja olen ollut siihen ihan super tyytyväinen. :)
  Ihana on kyllä tuo sinun laukku ja paljon näyttää mahtuvan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tähän mahtuu älytön määrä tavaraa!!

   Poista
 3. Meillä myös sama laukku, mutta vielä yhtä kokoa isompana. Vetää hyvin kahden tytön tavarat :) ei vaan mee tuplien aisaan mutta onneksi sentään tavarakoriin ':)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Klara! Onko tätä vieläkin isompana? Tämä on nimittäin large! Ja vetää kyllä kaikki tavarat itseensä :D sulla on hyvä maku ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)