sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Heippa tammikuu!

B Y E - B Y E  J A N U A R Y !Uusi vuosi ja  tammikuu alkoivat perinteisesti paukkuen, iltotulitteiden kauniita valoja katsellen. Mutta nyt kuukausi alkaakin olla taputeltu, joten katsotaan, mitä kuukaudesta jäi mieleen.

Kuun alussa, tarkemmin sanottuna 2.1 palasin töihin. Thaimaan aurinko vaihtui toimiston loisteputkeen ja rentoilu työntekoon. En tässä vaiheessa osannut vielä kuvitellakaan, miten paljon elmäni tulee muuttumaan. Miten paljon töitä on tehtävä, miten väsynyt olen iltaisin, miten aikaisin pitää herätä, jotta pysyy aikataulussa ja niin edelleen.

Arki alkoi pikkuhiljaa hahmottumaan ja kirjoitin siitä postauksen "Työssäkäyvän perheen arki". Perusarjen lisäksi perustin myös toiminimen ja hain starttirahaa. Aloitin yrittäjyyskurssin ja opettelin uusia asioita työhöni liittyen. Joinakin päivinä pää oli niin täynnä kaikkea, että nukahtelin iltaisin sekunneissa. Viikonloput olivat pelastuksiani - sain viettää rauhassa aikaa perheeni kanssa. Ulkoilua, leipomista. Vähintään 5 koneellista pyykkiä ja talon siivous. Ja sitten olikin taas maanantai.

Töissä oli koulutuksia koulutusten perään. Starttirahaan liittyen kävin työkkärin ja yrittäjäkeskuksen haastatteluissa, tuskailin erilaisten papereiden kanssa ja  koetin pitää pään kasassa.


Ylläoleva kuva on Jyväskylän Sokos Hotel Alexandrasta eräältä torstaiyöltä, kun työpäivän jälkeen ajoin lähes 4 tuntia Jyväskylään seuraavan päivän koulutukseen. Ja seuraavana päivänä ajoin takaisin. Sitten oli taas viikonloppu <3Viime viikko oli yhtä matkustamista. Lensin keskiviikkona aamukuuden lennolla Joensuusta Helsinkiin kakspäiväiseen koulutukseen ja torstaina matkustin junalla Jyväskylään koulutukseen. Perjantai-iltana pääsin sitten vihdoin ja viimein kotiin perheeni luokse.


Hard Rock Cafe Helsinki

Näin se kuukausi sitten meni, töissä ja koulutuksissa. Sain perustettua toiminimen ja starttirahastakin tuli myönteinen päätös. Yrittäjyys kurssi on pahasti kesken, mutta sille on onneksi vielä aikaa. 

Tämä viikonloppu meni perheen kanssa. Mies vie Olivin lauantaiaamuna balettiin ja uimaan. Iltapäivästä kävin lasten kanssa ystävän laspen 2v synttäreillä ja illasta saunottiin. Tänään käytiin porukalla pulkkamäessä, leivottiin pullaa, leikittiin ja oltiin vaan. Siinä sivussa ne pyykitkin tuli taas pestyä ja talo imuroitua (ihana mies). Näillä voimavaroilla uuteen viikkoon!

KarinaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)