keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Aamupalalla.

Huomenta!

Sain eilen vähän enne yheksää illalla päähänpiston, että haluan syödä iltapalaksi Subwayn leivän. Mehän siis käydään Subwayssa kaks kertaa vuodessa, jos niinkään usein. Subwayn ravintolaan ei ollut ajatuskaan mennä, vaan istahin autoon ja ajoin S-Markettiin. Koriin kerääntyi: pikkuseesampatonkeja, pippurikinkkua, Aamupala-sulatejuustoa, salaattia, tomaattia, kurkkua ja Hellmanns chilimajoneesia. Nyt näin ennen töihin menoa, on ollu ihanaa nautiskella kahvista, toistamiseen kotiSubwayn leivästä ja blogeista :)

(Tällä jaksaa muutaman tunnin, eväitä on töihin otettava toki mukaan. )

Raskauspuolella on kaikki (melkein) loistavasti. Huonoa oloa on edelleen, varsinkin iltaisin, kun tulen töistä kotiin. Myös viiltäviä alavatsakipuja on jonkun verran esiintynyt. Ja ilmavaivoja..joka ilta meinaan myrkyttää tulevan lapseni isän :/

Nyt ois taas laittautumisen aika, työt alkaa 1 h ja 10 min päästä ja ajomatkaa on noin 40 minuuttia :) joten aurinkoista päivää, jaksamisia ja iloisia hetkiä päiväänne!!

5 kommenttia:

 1. Hei ihan offtopic-kysymys, kun huomasin sun ipadin. Teetkö sä sillä postauksia? Miten saat lisättyä kuvia?? Kun mä en saa, se ei anna ees mahdollisuutta lisätä kuvia tästä padistä.

  Ja hyvän näköinen patonki, nam!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Ipadilla yleensä vastaan kommentteihin ja kirjoitan kuvattomat postaukset, koska sama juttu, kuvia ei pysty lisäämään,vaikka oon yrittäny kaikin keinoin- ei, ei onnistu.

   Patonki oli todella hyvää myös maultaan :)

   Poista
  2. Jännä ettei pysty ipadilla lisäämään kuvia, kun kuitenkin iphonella pystyy :o ompas kumma.

   Ps. Ihanan iloinen ja positiivinen mieli jäi tästä postauksesta:))!

   Poista
  3. Ai pystyy!?! En koskaan edes kokeillu, kun olen ollut automaatteisesti sitä mieltä, että jos ei iPadilla pysty niin ei sitten iPhonellakaan varmaan. Tosi kiva, kun kerroit, täytyy kokeilla! Nykyään oon siirtäny kuvat ensin iphonesta koneelle ja siittwn tänne, mitä ajantuhlausta :D

   Kiva,että oma positiivinen mieli välittyi myös sinulle!:)

   Poista
  4. Joo siis ainakin kun postailee sillä.blogger sovelluksella (ilmainen) niin pystyy :) ite en oo edes kokeillut iphonella netin kautta vaan oon sillä sovelluksella kirjottanu ja sieltä ihan alhaalta voi lisätä kuvankin :)! Oliskohan mahdollista, että ipadiin vois ladata sen bloggerin sovelluksena? Jos siitä pystyis sitten laittaa kuviakin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)