keskiviikko 31. lokakuuta 2012

21+2

Eilen oli Tupperware kutsut. Vein illan emännälle ruusuruukun, tykkäs kovasti. Hassua, että muut vieraat eivät olleet vieneet mitään! Ehkä eroan sillä tavalla suomalaisista, että mun mielestä kylään ei mennä tyhjin käsin. Varsinkaan silloin, kun siellä käy harvoin. Eri asia on kaverin luo meneminen kahville, vaikka silloinkin vien melkein aina jotain, haha :D. no se ei ollu se pointti.

Pointti oli se, että sekä muut vieraat, että Tupperware-esittelijä ihmettelivät suureen ääneen mun pientä mahaa. Itse olivat kuulemma norsun kokoisia mun viikoilla. (olihan noilla naisilla ylipainoakin omasta takaa kyllä..). Nyt sitten menin peilin eteen katsomaan mahaani, niin kuin katson sitä joka päivä ja tosiaankin, mitä sille on tapahtunut???

 
MISSÄ SE ON??? 
Mikä ihmeen katoamistemppu tää nyt on? Vauvan liikkeet tuntuu ihan normaalisti, oon syöny aamupalan, välipalankin jo. En oo käyny edes ..you know, vielä ja maha näyttää siltä kun siellä ei ois koko vauvaa ollenkaan?
Tätä se on mulla nyt ollu. Välillä näkyy enemmän, välillä vähemmän. Ja ps. en edes vedä mahaa sisääni tässä kuvassa. RV 21+2. JUST. mä haluun mun toissapäiväsen mahan takaisin, kiitos.
 
Niistä Tupperware kutsuista. Köyhdyin 132 eurolla. Piti sitten tilata MicroGourmet mikrohöyrystin (?) ja toivottavasti oikeasti toimiva munakasvalmistaja mikroon, EasyDelight. ja sit jotai sushijuttuja. ja jääraapustin auton ikkunoille.
Ihan hauskat kekkerit oli. Kahvitteluosuus oli paras. Minipitsoja ja jätskiä :D
 
Vaa´alla en oo käyny tänään. Pidän pientä breikkiä siitä.
Illasta ois tarkoitus kirjoittaa tänne mielipidekirjoitus eilisestä Erilaiset äidit sarjasta. En yleensä ota tositv juttuihin kantaa, varsinkaan näin voimakkaasti, mutta nyt kiehahti ja hyvin paljon yli. Saa nähä saanko kirjoitettua sen ja julkaisenko oikeasti.
Nyt siis viimeinen saikkupäivä menossa. Mitä olen tehnyt? Syönyt, levännyt, syönyt, levännyt ja lukenut Maaliskuun 2013 mussukat keskustelupalstaa, en itse ole osallisena keskuteluihin, mutta kiva niitä on lukea :)
Eniveis,  nyt pitäisi keksiä mitä hyvää ruokaa omalle mussukalleni laitan. Oonko muuten kertonu, että Sauli on aivan ihana <3 ja oon joka päivä ihan yhtä vastarakastunut siihen, kuin olin 3 vuotta sitten.
 
Ciao!

5 kommenttia:

 1. Mun piti katsoa se eilinen jakso siitä erilaiset äidit, en muistanut :( kirjoita ihmeessä siitä! Minä ainakin odotan :) ompas sulla kyllä pienen pieni massu, mutta kyllä se sieltä vielä tulee esiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) täytyy siis varmaankin kirjoittaa siitä , mutta muistakaa, se tulee olemaan mielipidekirjoitus ja ilmaisen mieleipiteeni yleensä..no, aika kuuluvasti :D

   Poista
  2. Julkaisetahan sen silti meidänkin luettavaksi? :) Olis tosi mielenkiintoinen! (:

   Emmaai

   ps. Sulla on HUIPPU pieni masu :>

   Poista
  3. se on julkaistu jo! eikun lukemaan!! :D

   kiiitos masukehuista :))

   Poista
 2. No jospa se masu siitä tosiaan kohta pullahtaa oikein urakalla :) Eipähän ainakaan ole vielä edessä, eikä hankaloita elämää niin pitkään! :D Tosin vaivaahan sulla se selkä :/ Ja hyvä että pidät vaakabreikkiä, älä turhaan siitä stressaile :) Joo mielipidekirjotus kiinnostaa! Pitääpä itekkin katsoa se jakso nyt nauhalta, että tietää sit mistä puhut ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)