tiistai 30. lokakuuta 2012

Saikulla. (+jatkoa painosta avautumisesta)Aika tylsää on olla vaan saikulla. Ja kotona, yksin. Sauli on töissä. Pyykit on pesty. Siivouspäivä on perjantaina. Tavarat on omilla paikoillaan.

Yritin eilen käydä kävelylenkillä, jotta selkä saisi liikettä jne. No eihän siitä tullu mitään. Koski aivan saatanasti. Ja sit koski ja nipisteli vielä alavatsaakin! Siis miten tässä voi urheilla ja pitää omasta kehosta huolta, kun se oma keho ei anna tehdä sitä :( oli niin ärsytys maximus taas eilen.. tuli siinä lopulta 55 min ulkoiltua, ei vaan tullu kauhean hyvä mieli "lenkistä".

Tänään ois illasta kahvitreffit ystävän luona. Meille on jo tullut traditioksi, että tuon aina jonkun kahviherkun mukanani. Miksi siis ei myös tänäänkin :) kerkesin jo harha-ajatella ja suunnitella vieväni pussilisen satsumoita :D niitä voi ostaa sit kotiin. Ja kahvittelun jälkeen menen toisen ystäväni luokse Tupperware-kutsuille! Ensimmistä kertaa, minusta on niin tulossa kotimamma. Ei siinä, Tupperware on oikei hyvä ja laadukas merkki. Ehkä sieltä löytyykin jotakin tarpeellista.


Lisää PAINOtuskailua:

Laskin tässä, että seuraavaan neuvolakäyntiin on tasan 2 viikkoa. Painoin edellisellä käynnillä 70,2 kg ja painon muutokseksi tuli 300g/viikko. Jos laskea edellisestä käynnistä seuraavaan, viikkoja on välissä 7. Eli jos kuvitellaan, että paino nousisi tasaisesti koko ajan, se tekisi 7 x 300g = 2,1 kg. Ja kun 2,1 kg lisää 70,2 kg, se on yhtä kuin 72,3 kg. Jeps. Ja olen painanut viimeiset kolme päivää 73,0 kg jo nyt. ja edessä on vielä kaksi viikkoa. Painonnousu on ollu viime kerrasta siis 560g/viikko. Jos sama vauhti jatkuu ja mulla on vielä edessä noin 18 viikkoa, se tekee yhtä kuin 10 kg vielä lisää. Eli yhteensä 15 kg. Ja ekalla käynnillä minulle sanottiinkin, että 12-15 kg on mulle sopiva nousu...

Lisää laskeskelua, eri kantilta. Jos kerran painoa on nyt tullut lisää 5 kg ja se jaetaan 21 viikolla, mitkä minulla on jo täynnä, se tekee 230g viikossa. 238gx40viikkoa=9,52kg. Mut se laskukaava ei taida mennä ihan noin. :( Kun en oikeesti ees stressaa kiloista, haluan vain, että ne pysyy kohtuuden rajoissa, juuri sen mitä lapsi tarvii, ei liikakiloja kiitos.

Nyt tuli siitäkin sitten avauduttua,  lukujen kera. Toivottavasti ette pidä mua hulluna. Syön kyllä terveellisesti ja säännöllisesti ja herkuttelen aina kun haluan. (ehkäpä siinä se ongelma onkin).

Mä nyt piiloudun teidän arvostelevilta katseilta. Heippa.

2 kommenttia:

  1. Mä en ainakaan arvostele sua ollenkaan noiden painonlisäys-juttujesi kanssa... Itse painin samojen ajatusten kanssa... Mutta älä huoli, sun kohdallahan tuo kaikki näyttää tosi hyvältä! :) Jatka vain samaan malliin! :) Tsemppiä ja hyviä vointeja!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)