maanantai 29. lokakuuta 2012

Tissit ja masukuvia.


Laitoin tän postauksen piiloon silloin kun blogissani kävi lähemmäs 1000 ihmistä 2 päivässä. Nyt palautan tän tänne.


Lupasin aikasemmassa postauksessa näyttää niitä jättis 75 G rintaliivejä, jotka hankin suurentuneen poveni "kunniaksi". Seuraavat kuvat ovat ehkä vähän rohkeita, mutta toisaalta, jos olen laittanut itsestäni bikinikuvia facebookiin, niin miten nämä nyt eroaa siitä? En kuitenkaan ole alasti tässä ja toistaiseksi ainakin anonyymin asemani edelleen säilyttänyt? hope so :)

Tässä siis ollaan tänä aamuna, RV 21+0
Ja vielä vaatteet päällä:
 
Hassua, että maha näytttää paita päällä isommalta, kuin ilman paitaa :)

Ja paino oli kivunnut tänä aamuna jo 73,0 kg.


7 kommenttia:

 1. :) onks sulla just niitä "ennen" bikinikuvia vielä "malliks"? :) Ois kiva nähä myös että paljonko on muuttunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha..hmm. Onhan niitä, ihan hyvä postausidea, ennen, raskauden aikana ja sitten joskus mahdollisesti jälkeenkin :) kiitos, yritän toteuttaa :)

   Poista
  2. Kiitos vaan itselles jos viitsit toteuttaa! :)

   Poista
 2. Hitsi, et siun massu näyttää niin pieneltä ja söpöltä.:D Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jo! Onhan se sullakin pieni ja söpö :))

   Poista
 3. Mulla on ihan sama huoli vartalostani. Terkkarin mukaan minulle sopiva painonnousu on 8-11 kg ja sehän on tosi vähän! Painoni nousi ekan kolmanneksen aikana pari kiloa ja lisää saisi tulla vain kuusi! Kamalan vähän! Täytyy vain toivoa, että alussa kroppa vasta tottuttelee muutoksiin ja jossain vaiheessa tuo nousu tasoittuu. Syön nyt niin terveellisesti kuin vain osaan, enkä syömisiin halua puuttua.

  Ymmärrän logiikkasi, kun laskit potentiaalista painonnousua, mutta eikö paino muutu eri raskauden vaiheessa eri tahtiin? Eli sitä ei tule tasaisesti 2 kg/kk vaan alussa pitäisi tulla vähemmän ja loppua kohti kiihtyy?

  Se mikä oikeasti kismittää on se, että raskauden myötä painoni on ilmeisesti avoin keskusteluaihe kaikille. Esimerkiksi mieheni on - toki leikillään - sanonut että toivottavasti kiloja ei tule liikaa, hän ei halua minusta lylleröä. Mielestäni tuollaiset kommentit ovat täysin asiattomia, oli ne sitten kuinka tahansa leikkisiä.

  Lopuksi täytyy vielä lisätä, että vaikka raskauden aikana lihoisinkin 20 kiloa, niin mielestäni tärkeintä on se, mitä tapahtuu synnytyksen jälkeen. Toivottavasti liikunnallisuuteni säilyy vaikka lapsia tuleekin, eiköhän siinä ne liikakilotkin lähde. Toivotaan näin!

  Ja tosi söötti maha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihanaa saada vertaistukea tässä asiassa!!!

   Olen kans käsittänyt, että paino nousee eri viikoilla eri tavalla, siks laskelmani onkin nyt tuollainen karkea arviointi.

   Mun mies sanoo kans leikillään joskus "rakaas, ootko sie lihonnu?? eiku sähän ootkin raskaana" niin..kiva vitsi hei, ite olit mukana mun raskaaksi saamisessa. ei se sitä pahalla sano, ja kehuu masua ja vartaloa, mutta ne muutamat "vitsit" jää kyllä parhaiten mieleen.

   Olen sun kanssa samaa mieltä, tärkeintä on se, mitä tapahtuu synnytyksen jälkeen ja mullekin on tärkeää, että kaikki raskauden aikana kertyneet kilot myös lähtevät pois. Joten tsemppiä meille kummallekin!! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)