lauantai 3. marraskuuta 2012

Huippu-uutisia!

Eilen oli ihan normi päivä..siivosin kotona hitaasti, mutta tarkasti ja kaikki on nyt tiptop. Kolme koneellista pyykkejäkin tulin pyöräytettyä. Normi vapaa päivä. Kunnes, rakastus tajus ottaa kuuden maissa puhelimensa takin taskusta (oli siis siellä koko päivän ja Sauli itse pihalla touhuamassa). 5 viestiä ja puhelu hänen esimiehen esimieheltä (joku päälikkö nyt kuitenkin): Sauli oli valittu vapaana olevaan tehtävään! Toisin sanoen, hän sai ylennyksen! Aivan mahtavaa. Kaikki tulee nyt muuttumaan. Uudet haasteet, uudet työkaverit, eri paikkakunta ( 30km säteellä kotoa kuitenkin), parempi palkka. Uralla edistymistä! Olen niiiiiiin onnellinen rakkaani puolesta. Toki, uusi työ tulee vaatimaan myös minulta paljon. Koska työajat tulevat olemaan hyvin projektikohtaisia, tulee olemaan ylitöitä, työreissuja jne, jäävät kodin ylläpito minun harteilleni. Mutta olen valmis tukemaan rakastani tässä.

Olimme just suuren uutisen aikaan menossa keittöön syömään tekemäni makaronilaatikkoa, kun toin Saulin nenän eteen vähän kalliiman skumppapullon ja totesin: me ei mitään makaronilaatikkoa syödä tänään,mä vien sut Fransmanniin. :) ja näin me käytiin saunassa, laittauduttiin ja ajeltiin Fransmanniin. Ja Fransmanni ei taaskaan pettänyt ruoan laadussa tai maussa. Oli erittäin hyvää! Otin Menu Fransmannin johon kuului: 

Alkupala: Jokirapukeittoa ja jokiraputartaria
Pääruoka: Mureaa häränrintaa
Jäliruoka: Uunijäätelöä

Sauli otti saman menun. Se ei mun mielestä ollu edes erikoisen kallis. S-etukortilla 35 euroa menu, ruoka oli todella todella hyvää ja seura sitäkin parempaa.

Toivottavasti minäkin saan sitten joskus tulevaisuudessa mammalomien jälkeen hyvän työpaikan enemmän omaa alaa lähempänä. Sit minutkin voidaan viedä hyvin syömään :D

Jokatapauksessa oli loistava päivä eilen, vieläkin ihan hymyssäsuin täällä :)

5 kommenttia:

 1. Hei jee, huippua! :) Onnea tosi paljon! Loistojuttu! Nytkö rakastasi näkyy sit meidän huudeilla? ;) Hih, söin saman menun äipän synttärisyömingeillä, oli muuten hyvää!

  VastaaPoista
 2. oikein paljon onnea! :D

  ps. loistavan kuuloisen ravintolamenuun innoittamana mekin suunnataan tänään ulos syömään! :D kiitos siis siitä!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä perhe on kyllä nyt onnensa kukkuloilla, kun hyviä asioita tapahtuu järjestään :)

   Oikein mukavaa iltaa teille ja syökää hyvin!

   Ja hyvää viikonloppua myös sinne!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)