maanantai 12. marraskuuta 2012

Istun labrajonossa.

Pitkä hiljaisuus vaikka alkoikin jo viikko uus.
Istun tällä hetkellä terveyskeskuksen odotusaulassa ja kiroan tätä pienen paikkakunnan hienoa laboratoriojonoa. Pidättelen tässä aamupissaa ja ennen mua on 10 ihmistä, vaihtoehtoina siis joko laskea alle ja mennä kotiin tai pidätellä kiltisti loppuun saakka.
Mua ärsytti eilen vähän kaikki. Oikeastaan ihan kaikki. Aamupäivän olin vielä normaali, mutta sitten kävi jotakin ja minua alkoi ärsyttää kaikki: mieshän siinä joutui mun kiukut kuuntelemaan ja kestämään.
Nyt mua ärsyttää kans. Nimittäin se, että jono ei ole liikkunut yhtään mihinkään ja kaikki mua edellä olevat on vanhoja pappoja, jotka vaan tuijottaa mua. Onko niin outoa nähdä nuori nainen labrajonossa?
Koska ajatukset pomppii ees taas ja iPhonen ruutu on mitä on kun tänne kirjoittaa, annan virran nyt viedä ja kerron vaikkapa viikonlopusta. Olin torstaina 9 tuntia töissä, samoin perjantaina. Lauantaina olin 7,5 tuntia, mutta siihen päälle tuli 3 h työmatkoja. Sunnuntaina vietin höhhöilypäivää. Eli yritin olla tekemättä yhtään mitään. Yritin, mutta pyykit oli pestävä, astiat laitettava kaappiin ja pyykit otettava kuivamasta. 3 päivän työraportit kirjoitettava jne.
Tästä tulee nyt historian tylsin postaus, mutta minut se pelastaa, en muuten jaksaisi odottaa vuoroani sinne labraan. Ainii, miks menen sinne? No se virtsatietulehduskierre, joka oli alkuraskaudessa aiheutti sen, että joudun viemään näytteen joka kuukaus. Ja oikeesti ois pitänyt viedä jo kuun alussa, mutta ei ole ollut aikaa. Huomenna on neuvola, joten ajattelin, että nyt on ihan ehdoton pakko hoitaa asia. Mulla ei kyllä ois tässä enää kovin kauan aikaa istua...
Olen menossa tänään uuden työprojektin koulutukseen. Se on täysin uusi juttu ja mua jännittää ihan kamalasti. Työsopimus käydään myös tänään läpi. Kyseessä on mainostoimisto ja noin puolentoist kuukauden projekti. Siitä sitten enemmän, kunhan itsekin tiedän!
Tilasin myös eilen muutaman äityisvaatteen h&m:ltä. Mekon pikkujouluihin ja mekon uutta työpaikkaa varten sekä sillkisen paidan, myöskin uutta työpaikkaa varten. Toivottavasti ovat kivoja kaikki :)
Okei, päästän nyt teidät tästä tylsästä kirjoituksesta. Täytyy mennä siirtämään parkkikiekkoa, mikä tarkoittaa sitä, että olen jo melkein 30 min istunut tässä ja ennen mua on edelleen paljon porukka: 6. Yritän olla ajattelematta pissahätääni, yritän.

Laadukkaampaa postausta on kyllä tulossa :)

4 kommenttia:

 1. Eiks ne vois antaa sulle siellä neuvolassa tai labrassa etukäteen niitä näytepurkkeja, kun kerran kuukausittain näytteet viet? Sit vois vaan viedä näytteet sinne eikä jonottaa tuntikausia.

  Olipa ahkera viikonloppu! Mä vaan löhöilin, nyt totaalisen ashamed :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tällä kertaa sain purkin mukaan, jotta voin ensi kerralla viedä sen valmiina ilman pidättelemistä ja jonottamista :)

   Poista
 2. OMG! Täällä uusi lukija selaa blogiasi läpi ja tähän kohti on pakko mainita, että meidän labrassa saa pissanäytteet käydä jättään ihan itsenäisesti, ilman ajanvarausta. Siellä on pari vessaa, jossa tarvittavat tilpehöörit ja sit labran puolella hylly, johon näyte jätetään. Olisin ehkä kuollut rakon halkeamiseen (liekkö mahdollista? :D) jos olis pitänyt joskus vuoroa odotella!

  Ja btw. mullakin, kuten Elisabethilla, on ilmeisesti täsmälleen samat viikot kun sulla, tosin itse odotan jo pikkuveljeä esikoisellemme :)

  - Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Piia lukijaksi! :)

   Meidän labra onkin keskiajalta. Vuoronumero vaan käteen ja jonon päähän. Vessa luukulla olisi luksusta tänne :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)