tiistai 20. marraskuuta 2012

hajamielisyyttä ilmassa.

Viikonloppu meni taas kohisten ohi.
Mulla oli perjantai töistä vapaa, joten sain rauhassa laittaa pitkästä aikaa hyvää ruokaa..rakkaalleni. Uunilohta, riisiä, salaattia. Itsehän söin torstain jämiä ja lähdin ajelemaan kotikaupunkiini siinä kuuden maissa illalla. Piipahdin ystäväni luona ja kömmin vanhempien sänkyyn nukkumaan. Ne on tällä hetkellä ulkomailla, joten ihan yksin "sain" olla :(

Lauantaina oli herätys jo klo 9.00: meikki, hiukset kiharalle, tavarat messiin ja juhliin avuksi/vieraaksi. Laitoin ystäväni äidin tukan, meikkasin häntä pikkasen ja auttelin juhlavalmisteluissa. Vieraat alkoivat saapumaan 12 maissa ja siitä seuraavat kahdeksan tuntia kuluikin skumppaa tarjoilessa, likaisia astioita kerätessä, oikeastaan koko keittiötä pyöritäessä. Halusin vapaaehtoisesti olla mukana auttamassa, koska ystäväni vanhemmat ovat auttaneet minua niin monessa asiassa :)

Ilta vierähti humalaisia katsoessa ja kakkua syödessä, puoli yhden maissa olin taas vanhempieni talolla nukkumassa. Sunnuntaina sama homma, klo 9 ylös, tavarat kasaan, toisen ystävän luo kahville, siitä asioille kaupunkiin ja vielä muutamaksi tunniksi Saulin veljen perheen luokse kylään. 2 tunnin kotimatkalle lähdin ajamaan neljän maissa, joten ei siinä sunnuntai-iltankaan enää paljoa ehtinyt tehdä.

Maanantai meni uuden työn koulutustilaisuudessa, ja väsyneenä kotona. Ja tämäkään päivä ei oo menny ihan suunnitelmien mukaisesti. Periaatteessa mun olisi pitänyt jo aloittaa työt kentällä jo tänään ja käydä noin 10 yritystä läpi. Mutta mulla oli suuhygientistille aika keskellä päivää ja kun menin käymään toimistolla sen jälkeen, ei matskut olletkaan vielä valmiina. Niinpä kävin ystäväni luona kahvilla ja ajelin takaisin kotiin. Koko iltapäivä onkin mennyt tämän viikon käyntilistaa tehdessä. Mä en tiedä miten mä selviän tästä- 10 päivää aikaa käydä 120-180 yritystä läpi ja myydä niille meidän palvelua. Oonhan mä myyntiä tehnyt paljon ennenkin, mutta nyt on kyse ihan eri summista ja ihan eri asioista kun esim jotkut palmolive saippuat 3 kpl 5 eurolla. Mua stressaa ja pelottaa ja jännittää, miten tämä kaikki lähtee menemään. Ensimmäinen asiakastpaaminen on huomenna klo 8.30. Voi apua. Pitäisiköhän mun mennä nyt nukkumaan, jotta en stressaisi niin paljon.. huh.

Mielenkiinnolla myös odotan tän illan Erilaiset äidit jaksoa, boksillehan se on laitettava, olen siihen aikaan jo unimaassa. Huomenna sitten jäkikäteen voi katsella.

Pikkuinen on entistä aktiivisempi päivisin ja potkut tuntuvat myös seistessä. Edelleen ole yhtä innoissani jokaisesta potkusta ja muljahduksesta <3

Eilen alkoi 25.raskausviikko, mikä mun Vauvakirjan mukaan tarkoittaa 7.raskauskuukautta. Hurjaa. Ihmisille on tosin helpompaa sanoa, että on kuudennella kuulla, sillä sen ne ymmärtää, laskukaavakin on helppo, jos menkat oli viimeks 6.6
                                                       6. 7 1kk
                                                       6.8 2kk
                                                       6.9 3kk
                                                       6.10 4kk
                                                       6.11 5kk ja nyt siis menossa kuudes kuukausi.
Mun viimeaikaisissa postauksissa ei tunnu olevan enää mitään järkeä eikä varsinkaan yhtenäistä. Se kuvatkoon mun mieltä todellisuudessa: monta asiaa yhtä aikaa, hajamielisyyttä, haahuilua. Ja tästä tulikin mieleen, että ostin eilen pikkujoulumekon ja tottakai siihen sopivat korkkarit ja juhlalaukun :)
Kuvia tulossa kun juhlat on edessä. Nyt tuli rakastukselta hälytys: hän unohti, että huomenna on eka päivä uudessä työssä ja hänen piti leipoa sinne kakku. Eli nyt ruvetaan leipomaan. Ciao!
ja toki kuvaa lauantailta:

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)