perjantai 28. joulukuuta 2012

Hei, me mennään naimisiin!

Nyt näihin kivempiin uutisiin! :)

Ollaan oltu Saulin kanssa yhdessä 3 vuotta ja 2kk, ja olen usein vitsaillut, että eipä oo sormusta näkynyt. No nyt on! Rakkaani polvistui eteeni ja pyysi vaimokseen 20.12.2012 tasan kello 20.12.

Mulle se tuli täysin puun takaa, en osannut aavistaa yhtään mitään!!
Se oli torstai päivä ja johtuen meidän ristiin menevistä aikatauluista, olimme sopineet, että torstai-iltapäivä on täysin Our timea. Kävimme yhdessä kaupassa, suunnittelimme 3 ruokalajin illallisen ja kotona sitten kokkailimme yhdessä.

Alkuruoan jälkeen odottelimme lihan kypsyvän ja katselimme vanhoja matkakuviamme, nauroimme ja pussailimme. Oli niin ihanaa, ja sitten, täysin yllättäen, rakas otti sormusrasian käteensä. Nousi ylös ja polvistui eteeni. Kertoi, miten paljon rakastaa minua ja pikkuoravaa, miten ei halua koskaan menettää meitä ja miten kovasti haluaisi elää elämäänsä aina minun kanssani. Tulisinko hänen vaimokseen? Herkistyin ja kyynelet virtasi molemminpuolin, ja suprise, vastasin KYLLÄ :) <3 olemme nyt kihloissa ja en voisi olla onnellisempi. Häät on kesällä 2013!! Eli ihan kohta! <39 kommenttia:

 1. Oikein paljon onnea! :D Todella herttainen kosinta! :) Vielä kerran onnea!

  VastaaPoista
 2. Voi ihanaa :) Onnea vielä täälläkin!<3 Voi häät ensi kesänä jo, ihanaa!! :) Pääset heti touhuilemaan hääjuttuja ;) Joko te ihan päivän sovitte? Voi että olen niin onnellinen teidän molempien puolesta!

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea! Nyt sitten vaan järkkäilemään häitä. ;)

  VastaaPoista
 4. Paaaaaljon onnea vielä täältäkin!<3

  VastaaPoista
 5. ISO kiitos kaikille ihanista onnitteluista!!! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)