sunnuntai 18. elokuuta 2013

Äidin melkein vapaa ilta.

Ystäväni täytti eilen vuosia ja piti sen kunniaksi synttärijuhlat. Pidot alkoivat pienellä porukalla jo kolmen maissa, itsekin olin kutsuttujen joukossa mutta valitettavasti vauva ja mies kuuteen töissä -yhdistelmä ei jousta. 

Liityin porukkaan puoli kahdeksan maissa venesatamassa. Vene oli siis paikallaan. Siitä me tytöt jatkettiin minun autolla ysiks keskustaan, johon oli kutsuttu enemmän vieraita. Jossain vaiheessa kun oltiin vielä veneellä, tuli mieheltä viesti "missä tuttipullon tuttiosa on" meillä on vain yksi pullo, josta Olivia suostuu nykyisin syömään! Mies ei löytänyt sitä mistään eikä toinen pullo ollut kelvannut, tai oli Olivia syönyt 130ml puolentoista tunnin aikana :( klo 21.30 tuli sit viesti et O itkee ja huutaa eikä syö. Kysyin tarviiko mun tulla kotiin ja sain vastaukseksi "ei". Kukapa äiti pystyy siinä tilanteessa jäämään kaupunkiin? Minä en pystynyt. Pahoittelin kovasti juhlaväeltä ja lähdin ajamaan tuhatta ja sataa kotiin päin. Vettä satoi kaatamalla, näkyvyys oli huono ja mulla kamala paska mutsi olo. 

Kympilltä olin kotona ja avattuani ulko-oven minua odottikin muu kuin karmea huuto - hiljaisuus. Olivia oli hetki sitten nukahtanut. Ja nukkuikin yhteen. Mua ei kuitenkaan harmita että lähdin aikaisin kotiin, sillä nyt oli hyvä olla kun tiesin, että olen paikalla ja Olivia saa mahansa täyteen heti kun haluaa :)

                  Eilen: Juhliin menossa. 
Juhlittiin viime viikolla meidän virallista puolivuotishääpäivää <3
Lohkoperunoita, naudan sisäfileepihvi valkosipulivoinapilla sekä salaatti (makea frisee salaatti, tomaatti, kurkku, keltainen paprika, rucola, herneen versoja sekä krutonkeja)  8 kommenttia:

 1. Oooh lalaa, mikä kuuma kissa oot ;) Musta pukee sua!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos! Mustaa kyllä käytän paljon, yleensä yhdistän siihen kultaa ja nahkaa :)

  VastaaPoista
 3. Vaude mikä bilelook!!! Ja kiva blogi, liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi!! :))
   Harmi vaan, et toi kuva on niin JÄRKYTTÄVÄN huononlaatinen. Otettu miehen puhelimella, lähetty Whats appilla mulle ja siitä bloggerin sovelluksen välityksellä laitettu tänne. Tuntuu et laatu heikkeni siirto siirrolta :(

   Poista
 4. Oletko silloin kokonaan imettämättä jos juot esim viiniä? Oletko sinne reissuun lähdössä äitisi kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos juon lasillisen viiniä niin ajoitan sen niin että imetän ensin. Sitten seuraavaan imetyskertaan on noin 2-3 tuntia. Eli imetän normaalisti.

   Olen lähdössä ensi viikon perjantaina Helsinkiin ja lauantaina Lontooseen, kirjoitin siitä postauksen puhelimella, no, poistuin sovelluksesta tallentamatta sitä ja kaikki hävis - yllätys. Kerron siitä huomenna :)

   Poista
 5. Varmasti ihanaa päästä reissuun <3 Jännittääkö sua jo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Odotan reissua kovasti.
   Mua jännittää, miten pärjään ilman Oliviaa ja osaanko olla ajattelematta häntä liikaa. Toisaalta myös jännittää, et entäs jos mulla onkin kamalan hauskaa ja kivaa! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)