perjantai 2. elokuuta 2013

Hääspcial: paniikki.

Kello on 21.13.
Imetän Oliviaa yöunille.
Menu-ohjelmakorttien teko on kesken.
Kyltit on laittamatta.
Juhlateltan viimeinen lippusiivous on kesken.
60 hengen hedelmäsalaatti on tekemättä.
Sääri ja kainalokarvat on siistimmättä.
Varpaankynnet on laittamatta.
Häävalssi harjoittelematta.

Olen polttanut tänään kaksi hermosavuketta. Juonut lasin skumppa. Nauranut tyttöjen kanssa (kaaso ja paras ystäväni Tallinannan ajoilta), hassutelut biisien aikana. Hoitanut miljoona hommaa. 

Antakaa minulle voimia hoitaa kaikki loppuun. Iski epätoivo.

5 kommenttia:

 1. Aloitat tärkeimmästä. Teet minkä ehdit, loput sit vaan jää tekemättä. Yritä lopettaa stressaaminen ja nuku edes vähän.

  Mulla oli lakkiaisten kanssa aikanaan ihan kamala stressi ja tein kaiken tärkeysjärjestyksessä, jättäen loput (turhat) tekemättä. Tosin sit koululla huomasin, että yks asia, joka unohtui listan alkupäästä oli hiusten laittaminen. Olin liikenteessä samalla harakanpesällä jossa aamulla heräsin. Luojan kiitos siitä ylppärilakista :D

  Toivottavasti sulle käy paremmin tai sit on ees huntu ;) Hyvin se menee ja kaikilla on varmasti täydellinen päivä (vaikka jotain pientä jäisikin hoitamatta)!

  Tsemiä!!!!!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä! Eikä kaiken tarvi olla just viimeisen päälle, vaikka siltä nyt tuntuukin. Se on hyvä tommosissa juhlissa, ettei kukaan vieras tiedä, että miten asioiden olisi "oikeasti" pitänyt mennä. ;)

  Voimia ja ihanaa päivää teille! Olet varmasti kaunis morsian. <3

  VastaaPoista
 3. Superisti tsemppiä!
  Minä sheivailin säärikarvojani kolmen aikaan yöllä häiden aattona :) silti se tärkein tapahtui eli naimisiin päästiin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)