keskiviikko 28. elokuuta 2013

Hääspecial: Kukat & Karkkibuffet & Kakku

Vihdoin lisää hääjuttuja, koetan ne saada nyt pakettiin, alkaahan häistäkin olla jo kohta kuukausi.

Jo häitä ja teemaa suunnittellessani tiesin minkälaiset kukat haluan. Valkoiset/vanhanajan valkoiset ruusut. Pöytiin tulisi kaksi maljakkoa per pöytä ja jokaisessa maljakossa olisi 5-7 ruusua.

Ruusut maksaa kukkakaupoissa aika paljon. Oman hääkimpun, heittokimpun ja bestmanin vieheen tilasinkin kukkakaupasta, yhteishinnaksi tuli 135 euroa. Kyselin samalla perus lyhyistä ruusuista ja hinta yllätti minut - 10 ruusun nippu maksaisi 10-12 euroa. Niinpä kävinkin sitten K-Marketista tilaamassa 15 kimppua Pirkka ruusuja, yhteensä 150 kaunista kukkaa.

Haettiin kukat äitini kanssa hääpäivänä meikin ja kampauksen jälkeen. Kaikki meni niin kuin pitikin ja varsinkin oma kimppuni oli aivan upea.

Minun oli tarkoitus laittaa pöytäkukat itse, sillä tiesin miten ne haluan, mutta valiettavasti aikaa ei siihen ollut ja jouduin pyytämään tädiltäni ja serkultani apua. Onneksi he selvisivät tehtävästä oikein hyvin. Olin ostanut Tiimarista kultaista sprayväriä, jota suihkutettiin ruusuille, häiden teemavärit olivat valkoinen, kulta ja punainen. Kulta oli pääsävy.

Maljakoiksi ostin Ikeasta oluttuoppeja, jotka soveltuivat tehtävään varsin hyvin. Pohjalle laitoin jo edellisenä iltana kultaisia koristekiviä ja kultaisia timantteja.

Valitetattavasti kunnollista kuvaa pöytien kukista minulla ei ole, yksi maljakko näkyy tässä samassa kuvassa Karkkibuffan yhteydessä. Karkkibuffa oli yksinkertainen ja pieni: 4 eri lajiketta. Sydänvaahtokarkkeja, mansikkatoffeepalloja sekä suklaata punaisissa ja kultaisissa sydänkääröissä. Eipä niitä karkkeja hirveästi mennytkään, paljon jäi vielä mussutettavaksi(josta olin toki iloinen seuraavat kaksi viikkoa, kun "ne pitää syödä pois").

"paras" kuva..ja tarjoilijakin taustalla :/

Hääkimppuni:

Survon nyt tähän samaan postauksen hääkakun: Suklainen unelma vadelmakastikkeella. Ulkonäöllisesti olisi voinut olla hieman huolellisemmin tehty, mutta koska maku oli suussasulavan upea, annan pitopalvelulle anteeksi. Ja rehellisesti voin sanoa, etten syödessäni edes huomannut miten huonosti suklaa oli levitetty, vasta kuvia katselessani. Ja salamakin kyllä nostaa kaiken esiin.



Suklaisin terveisin, Karina.

5 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)