torstai 31. lokakuuta 2013

Ja minihäämatkamme kohde on..

Minihäämatka ison matkan sisällä. Posket punottaen häpeästä, uskallan kuitenkin kertoa, miten kovasti odatan minihäämatkaamme varsinaisen matkan aikana. Ihan kuin 10 viikkoa Thaimaassa ei olisi tarpeeksi luksusta. On se, ja siitäkin huolimatta, että olen käynyt Thaimaassa kuusi kertaa, en ole koskaan pitänyt itsestäänselvyytenä, että palaan sinne aina uudestaan ja uudestaan. Joka kerta pidemmäksi ja pidemmäksi aikaa. 

Jokainen matka on ollut ainutlaatuinen mutta samalla myös niin samanlainen. Olen ollut Thaimaassa niin sinkkuna kun parisuhteessa, alaikäisenä kuin täysi-ikäisenä. Joka kerta kohde on sama - Pattaya. Tiedän minkälainen maine tällä kaupungilla on, mutta perheelleni on siellä asunto, pikkuveljeni käy Pattayan Suomalaista koulua ja kaupunki on meille kuin toinen kotikaupunki. En väitä, että tiedän siellä kaiken, mutta osaan liikkua sulavasti ja ilman suurempaa miettimistä. Toki, maine on tullut jostakin, mitä siellä tapahtuu, mutta kun niitä palveluita ei käytä eikä kiinnitä asiaan sen suurempaa huomiota sekä elää normaalia elämää niin ihan yhtä tavallinen kaupunki sekin on.

Olen kiertänyt Thaimaan vuonna 2006, silloin tuli käytyä Phuketissa, Krabilla, Phi Phi saarilla, Hua Hinissa, kaikkialla, mikä tielle sattui, olimme silloin autolla liikenteesä. Tämän jälkeen ollaan pysytelty Pattayalla, Pattiksella. Pattiksella on helppo olla, niin kuin jo edellä mainitsin. Mutta, häämatkan täytyy olla jotakin erityistä eikä siihen Pattis yllä, sillä se on jo nähty ja koluttu.


Ollaankin nyt päätetty kohde ja se on Krabi. Tykästyin siihen jo silloin 2006 ja haaveilin matkustavani sinne uudestaan jonkun rakkaan ihmisen kanssa. Nyt minulla on tämä joku rakas ihminen ja haaveista tulee taas kerran totta! :)

Alustavasti ollaan mietitty ajankohdaksi 13.-18.12.2013, matkustaisimme lentokenttäbussilla Pattikselta Bangkokiin ja sieltä lentäen Krabille. Lentoja en siis ole varannut ajanpuutteen vuoksi vieläkään. Enkä myöskään hotellia.

Hotels.comille olisikin nyt hyviä alennuskoodeja, joita sekä minulla että teillä on mahdollisuus käyttää, niitä pääset katsomaan ja käyttämään Hotels.com sivulle pääset linkistä :) en hyödy rahallisesti tai materialistisesti tästä!!
Varasin muistaakseni Lontoon hotellit hotels.comin kautta, ja hinnassa ei ollut moittimista! Heti kun pääsen Thaimaahan, aion ottaa häämatkajärjestelyt päiväjärjestyykseni, onneksi noita alennuksia näyttäisi olevan voimassa vielä vuoden loppuun ainakin! Jos ette ole matkustamassa ulkomaille, niin kannattaa muistaa, että sivuilta löytyy runsaasti tarjouksia myös kotimaan hotelleille!

Krabilla hotellissa yöpyneet - otan vinkkejä mielelläni vastaan!!

Nyt suuntana on kuitenkin yläkerran makkari ja oma sänky, kauniita unia!

Aurinkoa, mekkoja & lomailua.
Kuva: Tammikuu 2012
8 kommenttia:

 1. Mä en oo koskaan ollut Thaimaassa. Olis joskus kiva sekin kokea!

  VastaaPoista
 2. Thaimaa kuulostaa ihanalta.. mut mä en mä varmaankaan uskaltais syödä siellä mtn... =D sisko oli miehensä kans siellä jokunen aika sit ja ne oli lähtenyt jonnekki retkelle porukans kans. Tullut sit viidakkokylään, jossa niille oli tarjoiltu ison lehden päältä jotain valkosta "puuroa". Sisko oli kysynyt oppaalta, et mitä se on ja opas oli vaan sanonu, et nyökkäile ja syö. Ettet halua tietää!!!!!!! =o =o hhahah mä oisin varmasti juossut sieltä takas suomeen! XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, en halua edes kuvitella, mitä se on voinut olla!
   Itselleni ei onneksi ole tullut vastaavaa tilannetta eteen. Kuudesta matkasta, olen ollut kolmena mahataudissa ja kaikki oli ihan selviä tapauksia - katkarapuja rannalla (kuka idiootti oikeesti ostaa niitä sielät?), kebab rulla katukärristä ja äiyriäsateria( kalliista ravintolasta, mikä yllätti!).
   Onneks vaara syödä jotain sopimatonta on nykyään pieni, meillä on tosi toimiva keittiö kämpässä ja mielellään ostan kasvikset, vihannekset ja hedelmät torilta sekä lihat/kalat kunnollisesta kaupasta ja valmistan ruoat itse :)

   Poista
 3. Oi, kateellisena täällä lueskelen näitä matkajuttuja.. :) Mä oon viimeks ollut ulkomailla 9 vuotta sitten, sekin Teneriffalla. Perheen kanssa matkusteltiin paljon, mutta nyt itsekseen ei ole tullut lähdettyä (eikä mun vanhemmat ota mua enää mukaan! :D ). Miehelle sanoinkin, että häämatkalle on sitten lähdettävä, koska ei olla oltu ulkomailla kertaakaan. Tosin miehen mielestä Tallinnan risteily lasketaan ulkomaan reissuksi.. :D Mies ei ole koskaan käynyt missään kauempana, niin silläkin on lähdettävä! Mutta ihanaa lukea teidän reissusta, voi elää tätä matkakuumetta sen kautta! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)