sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Sobea merkin esittely ja ARVONTA (x2) !!

Sain reilu kuukausi sitten Kidspotilta mahdollisuuden tehdä yhteistyötä MamaMia.fi nimisen verkkokaupan kanssa. MamaMia on sloganinsa mukaan verkkokauppa muotitietoiselle äidille, josta löytyy muodikkaat ja laadukkaat äitiysvaatteet sekä imetysvaatteet parhailta, tunnetuilta merkeiltä.

Verkkokaupasta löytyy mm. niin Boobin, Cecilja S:n, Missy Momin, Mama liciouksen, HappyMumin, Funmumin kuin myös Sobean vaatteita.


Kuvat: Mamamia.fi

Verkkokaupan lisäksi, MamaMia.fi toimii Sobea vaatteiden maahantuojana. Sobea merkin takana on Beatrice "Bea" Sjöberg, ruotsalainen kahden lapsen äiti. Sobean kaikki vaatteet sopivat naisille sekä raskausaikana kuin muulloinkin, sillä vaatteet on suunniteltu niin, että ne kasvavat raskauden mukana ja palautuvat muotoonsa myös raskauden jälkeen.  Merkin vaatteet ovat valmistettu orgaanisesta puuvillasta ja ne tuntuvat ihanalta päällä.

Minä sain yhteistyön puitteissa valita itselleni muutaman vaatteen Sobealta ja pitkän harkinnan jälkeen päädyin Sobea woman/mama velour housuihin sekä samaan sarjaan kuuluvaan huppariin:

Kuva; Mamamia.fi


Vaatteet ovat ihanan pehmeitä ja istuvat hyvin päällä. Housut eivät purista mistään kohtaa enkä suostu riisumaan niitä enää jalastani. Menisin ne jalassani vaikka töihin, jos saisin! Ja tässä en liiottele yhtään, sillä laitettuani yksi päivä vahingossa toiset kotihousut jalkaani, huomasin jo 5 min jälkeen, että onpas epämukava olo, kun housut painaa ja kiristää. Vaihdoin samantien Sobeat jalkaan.









Kaikesta ihanuudesta huolimatta sain kokea myös ikävän yllätyksen, kun leikin Olivian hevosta ja konttasin lattialla - materiaali on niin pehmoinen, että se on samalla myös haavoittuvainen - polven kohdalta paloikin pinnasta pieni kohta - onneksi ei sentään reiäksi asti!

Mulla pääsi kuitenkin itku ja mies oli  jo tilaamassa mulle uusia samanlaisia housuja.. onneks siihen ei tullut kunnollista reikää, tuohan ei varsinaisesti käyttöä haittaa, muuta kun esteettisestä näkökulmasta. En siis suosittele konttaamaan housut jalassa :) Muutenhan näillä housuilla kehtaa mennä niin kauppaan kui kyläänkin :)



MamaMia.fi haluaa ilahduttaa myös lukijoitani, joten järjestämme teille arvonnan! Tarkemmin sanottuna kaksi arvontaa! Ekassa eli blogin arvonnassa voit voittaa 30 euron lahjakortin Mamamia.fi verkkokauppaan!  Arvontaan pääset näin:

1. olet todistetusti blogini lukija (blogger/bloglovin/vakiintuntunut nimimerkki yms) ja kommentoit tätä postausta, muista jättää myös toimiva sähköpostiosoite!

Lisäarvan saat, kun käyt tykkäämässä MamaMia.fin Facebook sivuista tästä!
Toisen lisäarvan saat, kun linkität MamaMia.fin verkkokaupasta lempituotteesi.

Arvonta-aika alkaa nyt ja päätttyy 29.03.2015 klo 23.59.

Toinen arvonta järjestetään 22.3-5.4.2015 välisenä aikana tilauksen tehneiden kesken. Palkintona on iiihanan pehmeä, Sobean huppari, joka näkyy minullakin kuvissa päällä. Hupparia voit käyttää vaikket olisi raskaana, sillä se istuu hyvin päällä! Olet mukana arvonnassa, kun käytät kassalla alekoodia khmt15, saat samalla myös -15% alennuksen normaalihintaisista tuotteista!

Onnea arvointoihin!


                Ois varmaan korkea aika riisua puku taas päältä ja heittää pyykkikoneeseen...


Karina







36 kommenttia:

  1. Kahella arvalla mukana!;) Sit kuhan meillekin toinen tupsahtaa niin on pökät valmiina! jonna.laguardia@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Mukana yhdellä arvalla :)
    nicole_bjorksten@hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Kolmella mukana! :) http://www.mamamia.fi/products/499-boob-aitiys-imetys-maximekko-siniraidallinen.aspx tää on ihana <3
    Pikkuistaodottaen@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Kolmella arvalla mukana!

    http://mamamia.fi/products/486-mama-licious-darla-imetyspaita-harmaa.aspx Tuota imetyspaitaa oon himotellut ja siihen varmaan lahjakortinkin käyttäisin. Tulisi kyllä tarpeeseen.

    taija.tykkylinen@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Arvalla mukana

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  6. Kolmella arvalla mukana ! Ehdoton lempparivaate http://www.mamamia.fi/products/342-sobea-jazz-housut-jersey-musta.aspx

    babystepblogi@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Yhdellä arvalla mukana :) kirsihanninenn@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Oho sähköposti jäi! Eli yhdellä arvalla mukana.
    vilmaellil@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Mukana kolmella arvalla :) Mulla on huutava pula kotihuppareista, joten eipä ollut vaikea valita lempituotteeksi tuota samaa hupparia joka sulla on :) (http://mamamia.fi/products/243-sobea-woman-mama-yoga-jacket-velour-musta.aspx). tittapaa@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Bloggerissa luen nimellä Marja-Liisa Koo ja facebookissa tykkään x2,
    kolmella arvalla siis mukana.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, jos et ennen klo 23.59 lisää tänne lempituotteasi sivuilta, niin lasken sulle kaksi arpaa :) 1 lisäarvan sai tykkämäällä MamaMia.fi: fb sivuista ja toisen linkittämällä lempituotteen :)

      Poista
  11. Kolme arpaa :)

    Suosikkituotteeni on imetysmekko http://www.mamamia.fi/products/482-mama-licious-yolanda-mary-imetysmekko-musta.aspx

    Olisi ihana tulevaa kesävauvaa varten :)
    (lonkero83@hotmail.com)

    VastaaPoista
  12. Mukaan kolmella arvalla: http://www.mamamia.fi/products/482-mama-licious-yolanda-mary-imetysmekko-musta.aspx
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Kolmella arvalla mukana :) Tykkään Fb:ssa nimelläni Elise H..
    Tässä suosikkituotteeni: http://www.mamamia.fi/products/216-happymum-aitiysmekko-bellis-vihrea.aspx
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Kahdella arvalla mukana!
    Suosikkini on: http://www.mamamia.fi/products/380-mama-licious-majsa-lace-aitiyshame.aspx

    jolannian@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Mukana kolmella arvalla. Olen lukijasi bloggerin kautta. Lemppari on tuo musta huppari, uskoisin sen olevan monikäyttöinen. http://mamamia.fi/products/243-sobea-woman-mama-yoga-jacket-velour-musta.aspx
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  16. Kolmella arvalla mukaan kisaan!! :)

    Lempparini on imetysmekko, josta haaveilen kesäksi :)
    http://mamamia.fi/products/502-mama-licious-jaelyn-lia-imetysmekko-kuviollinen.aspx

    nonnalarissa(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Kolmella arvalla mukaan arvontaan :)

    Tuleviin juhliin haaveilen tästä ihanasta mekosta: http://www.mamamia.fi/products/465-mama-licious-nala-aitiysmekko-harmaa.aspx

    jossukka@outlook.com

    VastaaPoista
  18. Kolmella arvalla mukana :)))) Sobea woman/mama yoga jacket velour - persikan pinkki <3


    Tannja_1@hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Oon yhellä mukana! <3
    liisaeveliina@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Kahdella arvalla mennään ja mun suosikki Mamamia.fi vaatteista on tällä hetkellä Mama licious Jaelyn Lia imetysmekko, joka on ehdottomasti pakko saada kesähelteille! Ja sähköposti on laura.ikavalko@hotmail.fi :)

    VastaaPoista
  21. Tuo asu näyttää niiiiiin mukavalta! Kolmella arvalla mukana :) Oma lemppari ehkä tämä: http://www.mamamia.fi/products/467-boob-kajsa-imetysmekko-punainen.aspx

    nellikochanie@hotmail.com

    VastaaPoista
  22. Ja miksi niin monta mainokset blogessasi, se alkaa ärsyttää? Kyllä niitä on kiva lukee, mutta niitä tulee ihan liian usein!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelen, että ärsyttää. Valitettavasti tälle kuulle kasaantui liian monta jo sovittua asiaa ja tiedostan sen itsekin, että nyt tuli liikaa yhdelle kuulle. Mutta ei voi mitään, huhtikuu näyttää rauhallisemmalta :D

      Poista
    2. Pakko vielä lisätä tähän, että helmikuussa oli 1 yhteistyöpostaus ja nyt maaliskuussa oon julkaissut 14, joista kolme on yhteistyössä toteutettuja eli ei nyt niiiiin paljon! :) Mutta kiitos palautteestasi!

      Poista
    3. Blogisi on tosi kiva ja toivon, että tämä blogi ei muuttuu pelkäksi mainostamiseksi. Uskon, että tiedät "mainonnan kipurajaa"

      Poista
    4. Kiitos <3 Teidän kyllä ja joo, tässä kuussa vähän ylittyi ;)

      Poista
  23. Mukana yhdellä arvalla :)
    Nellinen13@gmail.com

    VastaaPoista
  24. mukana kahdella arvalla!
    Toi huppari on kyllä ihana, mulla on se ja yogahousut :)
    sateenkaarivarpaat@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Mukana kahdella arvalla, ois ihan huippua voittaa tämä palkinto!! :)

    Yks suosikkituote tuolta sivuilta on nää ihanan näköiset pöksyt: http://www.mamamia.fi/products/456-ale-mama-licious-megane-itiyshousut-musta.aspx

    laura.auranen@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Kolmella arvalla mukana, ja kun nuo äitiysvaatteet toivottavasti tässä lähipäivinä (nyt rv 38+6, puuh!) saa heittää kaapista ja kauas, niin lempparituote on Mamalicious Darla imetyspaita :)

    tuuliviiriblogi(at)gmail.com

    VastaaPoista
  27. Mukana arvalla +kahdella lisäarvalla (tykkään fb-sivuista+linkitän suosikkini, joka on http://www.mamamia.fi/products/482-mama-licious-yolanda-mary-imetysmekko-musta.aspx )

    ansamaria33(at)gmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)